29 March 2024
Dakar 2014

Θανατηφόρο ατύχημα στο Dakar 2014! UPDATE

Θανατηφόρο ατύχημα αναφέρουν πολλές πηγές μέσω του διαδικτύου του Βέλγου οδηγού Eric Palante που οδηγούσε μια Honda με το νούμερο 122.

Το επίσημο site του Dakar δεν αναφέρει τίποτα ακόμα , αλλά ψάχνοντας στις γενικές κατατάξεις, βλέπουμε ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του  Eric Palante από χθες.

Στο προσωπικό του site γράφει πως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για τον θάνατο του, ενώ  στην Σελίδα του στο Facebook ήδη γράφονται πολλά μηνύματα με συλληπτήρια.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Eric Palante είχε κάποιο ατύχημα χθες που του στοίχησε την ζωή και βρέθηκε σήμερα. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση απ το site του Dakar.

 

UPDATE

Επίσημη ανακοίνωση του Rally Dakar για τον θάνατο του Eric Palante!!

Στις 08:30 το πρωί, καθώς το πλήρωμα του φορτηγού “σκούπα” αναζητούσε την θέση του μοτοσικλετιστή με τον αριθμό 122 για να τον παραλάβει, στο χιλιόμετρο 143 της 5ης ειδικής μεταξύ Chilecito και Tucuman βρήκαν το σώμα του άτυχου Βέλγου αναβάτη Eric Palante.

Οι συνθήκες του θανάτου του Eric αποτελούν πλέον αντικείμενο ανάλυσης από το ιατροδικαστή Dr.Massucco.

Η οικογένεια του αναβάτη ενημερώθηκε για το ατύχημα από τον οργανισμό το πρωί. Ο πενηντάχρονος Eric Palante έπαιρνε μέρος στο  Dakar για εντέκατη φορά και είχε εκφράσει την ελπίδα του να κερδίσει το ερασιτεχνικό τρόπαιο στις μοτοσικλέτες.

Είναι μεγάλη η θλίψη. Οι διοργανωτές και ολόκληρη η οικογένεια του Ντακάρ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια και τους φίλους του Eric.

Eric Palante1Eric Palante Eric Palante2

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events