29 May 2024
IMR CUPMiniGP Cup

IMR cup 2014: Πρόιος και Στυλιάδης νικητές των Α΄& Β΄Σκέλους!

Ζητώ συγγνώμη εκ το προτέρων για τους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με όλη αυτήν την βρώμα, αλλά αυτή την φορά είμαστε υποχρεωμένοι να αρχίσουμε το άρθρο μας για τον αγώνα κάπως διαφορετικά.
Θέλω να “ευχαριστήσω” πάρα πολύ τον “κύριο” Χριστοδούλου που “αναγνωρίζοντας” την συμβολή μας στους αγώνες ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ των 2 ανθρώπων του περιοδικού στον αγωνιστικό χώρο του καρτόδρομου για να καλύψουμε τους αγώνες της Κυριακής 19 Οκτωβρίου 2014.

Ο εν λόγο “κύριος” με το επιχείρημα ότι έχει εμπειρία από παγκόσμιες διοργανώσεις μας είπε ότι δεν μπορεί να περάσει παραπάνω από ένας από κάθε μέσο ενημέρωσης. Μας είπε ότι θα μπαίνει λίγο ο φωτογράφος , μετά από λίγο θα βγαίνει και μετά να μπαίνει για λίγο και ο καμεραμάν! ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ !!!
Επίσης μας επισήμανε τον τρόπο που πρέπει να γράφουμε τα άρθρα μας, δηλαδή με μια φωτογραφία από κάθε κατηγορία και με ένα βίντεο μερικών δευτερόλεπτων και κυρίως μας τόνισε ότι σημασία έχει τι γράφουμε. Το μόνο που δεν απαίτησε ευθέως ο “διδάκτωρ-δικτάτωρ της ΑΜΟΤΟΕ” και των ελληνικών ταλαίπωρων αγώνων, ότι θα ήθελε να τσεκάρει τα άρθρα μας πριν τα δημοσιεύσουμε.

Η απαξιωτική συμπεριφορά του απέναντι στο Biker Spirit είναι απλά απαράδεκτη και φυσικά δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη, γιατί ο εν λόγο “κύριος” όπως και το “παρεάκι” του έχει εκλάβει σαν αδυναμία μας την συνειδητή ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ πολλών στραβών πραγμάτων στους ελληνικούς αγώνες, για να μην απαξιωθούν στα μάτια του κόσμου, πράγμα που το έχουν καταφέρει οι εν λόγο “κύριοι” και για αυτό μένουν οι κερκίδες άδειες.

Απλά όποιος ήταν σήμερα στον αγώνα θα είδε βέβαια το μπάχαλο και την περιβόητη “ασφάλεια των αγώνων” (μπάτε σκύλοι αλέστε) με κάθε λογής τύπων να βολτάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς γιλέκα και χωρίς καμιά δουλειά. Μια ματιά στα του αγώνα και της διοργάνωσης καριογκιόζ μπερντέ που είχε στήσει σήμερα στο καρτοδρομο αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες τα λέει όλα.
Για τα της οργάνωση και την υποκρισία του “κύριου” Χριστοδούλου θα αναφερθώ σε σχετικό άρθρο – απάντηση (με ηχητικό ντοκουμέντο- φωτογραφίες και βίντεο) προς την χυδαία συμπεριφορά του !

Γιώργος Φιωτάκης – Biker Spirit

LINE-BS

Στα αγωνιστικά τώρα:

IMR cup 2014 Α΄ Σκέλος

DSC_1419

Στο πρώτο σκέλος του IMR cup 2014 και την pole position ξεκίνησε ο Σωτήρης Στυλιάδης. Όταν τα φώτα έσβησαν στην Κ1 πρώτος έστριψε ο Στυλιάδης μπροστά από τους Δημήτρη Προιο, Γιάννη Λογοθέτη, Νίκο Ζαμπετάκη, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Ειρήνη Ρομποτή, Χρήστο Φωτιάδη, Μαρίνο Λομποτέση και Γιώργο Μπερτσάτο.

DSC_1438

Ο Πρόιος δεν έχασε καιρό και αμέσως πριν ακόμα συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος έκανε την επίθεση του και πέρασε στην κορυφή του αγώνα.

DSC_1487

Για αρκετούς γύρους η τριάδα των Προιο, Στυλιάδη και Λογοθέτη έδινε την μάχη για την πρώτη θέση με τον Λογοθέτη να κάνει συνεχής επιθέσεις στον Στυλιάδη.

DSC_1524
Ο Προιος κατάφερε και κράτησε την πρώτη θέση αν και μετά τον 8ο γύρο είχε συνεχώς στην ρόδα του να του κάνει επιθέσεις τον Λογοθέτη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Την τρίτη θέση του βάθρου συμπλήρωσε ο Χρηστός Φωτιάδης!

DSC_1600

Πιο πίσω μάχη για την 4η θέση έδωσαν οι Λομποτέσης με τον Ζαμπετάκης με τελικό νικητή τον Ζαμπετάκη.
Στην 6η θέση τελικά τερμάτισε ο Στυλιάδης αφού στον 8ο γύρο είχε μια πτώση οταν ήρθε σε επαφή με τον Προιο, χάνοντας την 2η θέση.

DSC_1433

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μπροστά από την Ειρήνη Ρομποτή και τον Γιώργο Μπερτσάτο.

Ταχύτερο γύρο του αγώνα έκανε ο Γιάννης Λογοθέτης στον προτελευταίο γύρο στην προσπάθεια του να περάσει τον Προιο που τελικά τερμάτισε μόλις 0.181s μπροστά του.

DSC_2537

 

IMR cup 2014 Β΄ Σκέλος

Στο 2ο σκέλος η εκκίνηση ήταν καρμπόν με τον  σκέλος με την τριάδα των Στυλιάδη, Προιο και Λογοθέτη να πετάγεται μπροστά, αλλά αύτη την φόρα ο Λογοθέτης δεν μπόρεσε να ακολουθητέε τον ρυθμό των Στυλιάδη  και Προιο.

DSC_2223

Ο Πρόιος κατάφερε και πέρασε μπροστά στους πρώτους γύρους. Έκανε μια καλή διαφορά από τον Στυλιάδη μέχρι που ο δεύτερος κατάφερε και έκλεισε την διαφορά και άρχισε το κυνήγι της πρώτης θέσης.

DSC_2231
Σε ένα ντουμπλάρισμα αργού οδηγού και εν πλήρη έλλειψη μπλε σημαίας ο Στυλιάδης πέρασε τον Πρόιο, ο όποιος δεν κατάφερε να απαντήσει στον Στυλιάδη που πηρέ την καρό σημαία !

DSC_2234

Ο Λογοθέτης εμπλάκηκε στην μάχη για την 3η θέση που πρόσφερε θέαμα για πολλούς γύρους,  με τους Φωτιάδη και Ζαμπετάκη με τον Φωτιάδη τελικά να τερματίζει στην 3η θέση μπροστά από τους Λογοθέτη και Ζαμπετάκη.

Στην 6η θέση τερμάτισε ο Μαρίνος Λομποτέσης μπροστά από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο που έδωσαν και αυτοί την μάχη τους με εντυπωσιακό τρόπο.
Στην 8η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μπερτσάτσος.

DSC_2568

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

IMR-Race-A

DSC_2542 DSC_1616 DSC_1553 DSC_1539 DSC_1537 DSC_1535 DSC_1527 DSC_1522 DSC_1516 DSC_1513 DSC_1512 DSC_1506 DSC_1505 DSC_1502 DSC_1497 DSC_1495 DSC_1435IMR-Race-BDSC_2237DSC_2241DSC_2247DSC_2251DSC_2254DSC_2371DSC_2371-2DSC_2568

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events