25 June 2024
KawasakiΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Kawasaki KX 250F και ΚΧ 450F 2015, 40 χρόνια «χτίζουν» νικητές!

Από το 1974 που εμφανίστηκε το πρώτο μοντέλο KX, η οικογένεια motocross της Kawasaki διαπνέεται από την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού: να οδηγεί τους αγωνιζόμενους αναβάτες στην κορυφή του βάθρου.

ACTION3

Το 2014, το KX450F εξασφάλισε στον Ryan Villopoto το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα AMA 450 Supercross, επιβεβαιώνοντας τα αγωνιστικά διαπιστευτήρια της Kawasaki.

Συμπληρώνοντας την επιτυχία της οικογένειας ΚΧ, το KX250F έχει κερδίσει πολλούς αγώνες ΜΧ2 σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, διεκδικώντας τον τίτλο της πιο επιτυχημένης μοτοσυκλέτας στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία του.

Για το 2015 τα μοντέλα KX εμπλουτίζονται με χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις και το στυλ της οικογένειας. Σας παρουσιάζουμε το επιστέγασμα 40 χρόνων αγωνιστικής εμπειρίας, τα πιο δυνατά KX που βγήκαν ποτέ.

PROFILE2
Το KX450F του 2015 είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα μαζικής παραγωγής που εξοπλίζεται με την καινοτόμο εμπρόσθια ανάρτηση Showa SFF-Air TAC, μια τεχνολογία που εφαρμοζόταν ως τώρα μόνο στα επίσημα αγωνιστικά των εταιρειών. Το νέο πιρούνι, διαχωρίζοντας τις λειτουργίες του σε ένα σύστημα απόσβεσης στην αριστερή μπουκάλα και σε ένα πνευματικό ελατήριο τριών θαλάμων αέρος στη δεξιά, χαρακτηρίζεται από ενισχυμένη ακαμψία, χαμηλό βάρος, μαλακή λειτουργία και ευρεία δυνατότητα ρυθμίσεων. Οι νέες ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν περαιτέρω στον έλεγχο και τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, ιδιαίτερα σε οδήγηση υψηλών ταχυτήτων.

DISC-BRAKE
Νέες ρυθμίσεις του κινητήρα και της ECU εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και πρόσφυση της μοτοσυκλέτας.
Στο KX450F του 2015 συναντάμε μεγαλύτερο εμπρόσθιο δισκόφρενο 270mm τύπου μαργαρίτα, για αυξημένη δύναμη πέδησης και εξαιρετικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

LONGSHOT1

Το ίδιο μεγάλο εμπρόσθιο δισκόφρενο μαργαρίτα φέρει και το KX250F του 2015, σε συνδυασμό με ακτινική αντλία φρένου και τακάκια με μεγάλο συντελεστή τριβής.
Στη νέα έκδοση του ΚΧ250F, οι διπλοί ψεκαστήρες καυσίμου -ήδη μια πρωτοποριακή εφαρμογή για motocross μοτοσυκλέτα παραγωγής- είναι ακόμη πιο εκλεπτυσμένοι, προσφέροντας άμεση απόκριση και αυξημένη ισχύ στις χαμηλές-μεσαίες στροφές. Τις επιδόσεις και τη μακροζωία του κινητήρα ενισχύει το πιο δυνατό και ελαφρύτερο έμβολο.

Footpeg
Τόσο το KX250F όσο και το KX450F του 2015 δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να προσαρμόσει την εργονομία της μοτοσυκλέτας στις ατομικές του διαστάσεις και στο προσωπικό του στυλ οδήγησης. Το τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί σε 4 διαφορετικές θέσεις, ενώ επιλογή δύο θέσεων προσφέρεται για τα μαρσπιέ.

ACTION5
Και τα δύο μοντέλα διατηρούν τις επαναστατικές εφαρμογές που εγγυώνται την επιτυχία τους στους αγώνες, όπως το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εκκίνησης, οι 3 επιλογές χαρτογράφησης, καθώς και το προαιρετικό FI calibration kit.
Το KX450F και το KX250F είναι ήδη φημισμένα για τις επιδόσεις και την αξιοπιστία τους. Σύμφωνα με τον Ryan Villopoto, οι νέες βελτιώσεις υπόσχονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες για το μέλλον.

ACTION2
Η ΤΕΟΜΟΤΟ, για να γιορτάσει τα 40 χρόνια ιστορίας ΚΧ και να μυήσει μια νέα γενιά στη μαγεία του motocross, προσφέρει τα μοντέλα KX250F και KX450F του 2015 σε αγωνιστικές τιμές χωρίς προηγούμενο.
KX250F – Μόνο με 7.190€
KX450F – Μόνο με 7.990€
Οι ανωτέρω εορταστικές τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων μοτοσυκλετών. Ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν έως 30/9/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.kawasaki.gr.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner