Ο Παπανικολάου πήρε άλλη μια άνετη νίκη στον δεύτερο αγώνα του διήμερου γύρου για τον 3ο και 4ο αγώνα του Βαλκανικού στις Σέρρες την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 κάνοντας το απόλυτο 4 στα 4.
Ο Παπανικολάου ήταν ο ταχύτερος από τους υπόλοιπους οδηγούς στην κατηγορία SP125/SSP300, που έγινε κάτω από την ηλιόλουστη ημέρα σήμερα γράφοντας καλύτερο χρόνο 1.29.271.
Στην δεύτερη θέση ο πρωτοεμφανιζόμενος μικρός Γιάννης Περιστεράς, που ξεκίνησε και πάλι από την pole position, με 6.007s πίσω από τον πρώτο.
Ο Παπανικολάου μετά τον 4ο αγώνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του βαλκανικού με το απόλυτο των 100 βαθμών!
Στην κατηγορία SP125 που αγωνίζεται μαζί με την SSP300, νικητής ήταν και πάλι ο Αντώνης Αβραμόπουλος, με καλύτερο χρόνο 1:34.086 κάνοντας και αυτός το απόλυτο με 4 νίκες στους 4 αγώνες.
Στην 5η θέση της κατηγορίας τερμάτισε ο μικρός νεοεμφανιζόμενος Χαράλαμπος Ψυχογυιός, γιος του Αντρέα Ψυχογυιού, που τρέχει και αυτός στην κατηγορία F600.