4 March 2024
Enduro 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

ZIRIA ENDURO FESTIVAL 2014, 30 & 31 Αυγούστου στην Ζήρεια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ “ZIRIA ENDURO FESTIVAL 2014”

ENDUROFESTIVAL2014Τι δουλεία έχω εγώ εδώ; Μου αρέσει τελικά το εντούρο; Μήπως δεν είναι για μένα αυτό το άθλημα; Έχω την δουλειά μου και την οικογένειά μου γιατί να ρισκάρω; Είναι πραγματικοί φίλοι αυτοί που με βλέπουν να πέφτω στο μονοπάτι και γελούν; Άραγε έχουν άλλα ενδιαφέροντα αυτοί που ασχολούνται σοβαρά με αυτό το άθλημα ή είναι τύποι που έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα; Αυτές και άλλες τόσες σκέψεις θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου στα 55 χιλιόμετρα εντούρο διαδρομής που σε περιμένουν στο Enduro Festival 2014. Πρέπει να προσπαθήσεις, πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου πολλές φορές αλλά όπως θα συνειδητοποιήσεις όλα είναι παιχνίδια του μυαλού και τίποτα παραπάνω. Και εκεί που νομίζεις πως όλα τελείωσαν βλέποντας έπειτα από πολλή ώρα τον πολιτισμό ξανά έρχεται η «ειδικούλα» η οποία θα έχει κόσμο, πολύ κόσμο μιας και φέτος είμαστε μαζί με το 6o Ziria Music Festival Nikos Doikas, ένα από τα μεγαλύτερα event της Πελλοπονήσου.
Μάτια παιδικά, γυναικεία, ανδρικά κάθε ηλικίας περιμένουν να δουν τις οδηγικές σου ικανότητες. Σφίγγεις τα δόντια και από εγωϊσμό καθαρά τα δίνεις όλα φτάνοντας στον τελικό στο τέλος μ’ ένα πλατύ χαμόγελο που λέει “ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!”
Παίρνεις ανάσα, ψάχνεις να βρείς τους φίλους σου, τους εξηγείς τι έγινε και παρακολουθείς τα βλέμματά τους γεμάτα απορία. Ρίχνεις μια ματιά στην μοτοσυκλέτα σου, αλλάζεις φίλτρο αέρα αν διαθέτεις, λαδώνεις αλυσίδα κλπ., γεμίζεις βενζίνα και την παραδίδεις στο PARK FERME γιατί η μέρα σου μόλις ξεκινά εκ νέου.
Ανηφορίζεις προς το ΣΑΛΕ του χιονοδρομικού κέντρου όπου το Σάββατο ο πλούσιος μπουφές θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή από τις 15:00 έως τις 17:00 και επειδή πεινάς πραγματικά θα φας πολύ. Την ώρα όμως που θα τρως με την παρέα σου θα ακούς τους μουσικούς του Rοck Festival που θα κουρδίζουν τα όργανά τους και θα νιώσεις πως είσαι πραγματικά σε διακοπές. Κατηφορίζεις και ετοιμάζεσαι να παρακολουθήσεις τις συναυλίες μαζί με ακόμη 3000 ατόμα τα όποια ήδη έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα θεϊκή. Μην καθυστερήσεις όμως έως αργά πρώτον γιατί είσαι κουρασμένος και δεύτερον γιατί υπάρχει και η επόμενη μέρα, μια μέρα όπου γνωρίζεις πλέον την διαδρομή, απαλλαγμένος από το άγχος θα οδηγήσεις πολύ δυνατά, πολύ καλύτερα.
Αν πάλι βαριέσαι, το «πιστάκι» δίπλα στην λίμνη που είδες νωρίς το πρωί σε περιμένει καθώς και η ειδική διαδρομή δίπλα στην σκηνή σου, την οποία μπορεί να την κάνεις όποτε θέλεις και όσο θέλεις!
Για όλα αυτά καλείσε να πληρώσεις μόλις 30€ για όλες τις μέρες παίρνοντας απόδειξη ταμειακής μηχανής, κουπόνια φαγητού και ειδικό βραχιολάκι για να πηγαίνεις οπουδήποτε. Αν έχεις και συνοδό την κοπελιά σου, την γυναίκα σου, τον φίλο σου και θέλουν να συμμετέχουν σε όλα δυστυχώς πρέπει να δώσεις άλλα 30€ και αυτό γίνεται για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί το πιο όμορφο και στο πιο κοντινό σημείο από το σπίτι σου, το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας Α.Ε και να πάρει κι ένα χαρτζηλίκι αυτός ο τύπος και οι βοηθοί του που τραβήχτηκαν ένα ολόκληρο μήνα πάνω στα βουνά αφήνοντας πίσω τους πολλές υποχρεώσεις για να μπορείς να χαρείς εσύ αυτό το event.
Από το παράβολο συμμετοχής εξαιρούνται όπως είναι φυσικό πρώτον ο Ανδρέας Κόρκας που πέρα από τα προσωπικά μας δεν μπορώ να αλλοιώσω την ιστορία και να μην δεχθώ πως είναι ο άνθρωπος που με έμαθε το πραγματικό enduro, καθώς επίσης και τα μέλη της Μοτολέσχης Ξυλοκάστρου τιμώντας έτσι την ιστορία τους αλλά και τον τόπο τους.

Φιλικά
Χελιώτης Δημήτρης

ΩΡΑΡΙΑ ENDURO FESTIVAL 2014
Παρασκευή 29/08/14
– 14:00 Άνοιγμα εκδήλωσης
– Ελεύθερο Κάμπινγκ
– Τεχνικός έλεγχος
– Park Ferme

Σάββατο 30/08/14
– 08:00 – 10:00 Τεχνικός έλεγχος
Park Ferme
– 10:30 Ενημέρωση αναβατών
– 11:00 Εκκίνηση ανα λεπτό σε δυάδες
ανά κατηγορία ή σε παρέες
– 17:00 – 19:00 Άνοιγμα μπουφέ στο χιονοδρομικό
– 18:00 Έναρξη συναυλιών έως πρωίας

Κυριακή 31/08/14
– 10:00 Εκκίνηση αναβατών
– 11:00 Adventure – Enduro tour για όσους το επιθυμούν
– 15:00 – 17:00 Άνοιγμα μπουφέ στο χιονοδρομικό
– 19:00 Κλείσιμο εκδήλωσης

Οργανωτική επιτροπή
Υπεύθυνος οργάνωσης : Χελιώτης Δημήτρης 6972325244
Υπεύθυνοι διαδρομής : Μπαλικάς Στάθης 6974207680
Βογιατζής Γιώργος 6945725580
Υπεύθυνος Σαλέ: Γεωργίου Δημήτριος – Λαγός 6948064102
Γραμματεία : Λάμπου Ιωάννα
Υπεύθυνος Ξενοδοχείων : Κίσσας Κων/νος 6944169571

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events