28 March 2024
ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡεπορταζ

Μπορεί και να μην σκοτώνουν τα άλογα, όταν γεράσουν …τελικά! 2stroke.gr, Κοπή Πίτας 2014. Φωτογραφίες

Και με το άλλοθι της κοπής της πίτας για το 2014, ένα τσούρμο διχρονάκιδες άδραξαν την ευκαιρία να τραβήξουν μια ακόμη μανιβελιά και να σχηματίσουν ένα μεγάλο σύννεφο καπνού πάνω από το μαγαζί Pit Stop Cafe στο Κερατσίνι.

photo1

Το γεγονός έλαβε χώρα τη Κυριακή 26 Ιανουαρίου και αν και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, περίπου 25 δίχρονες μοτοσυκλέτες κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Απ’ όλα είχε ο μπαξές, από παπιά και σκούτερ μέχρι χωματερά, με τα street όμως να υπερτερούν.

photo2

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε με πρωτοβουλία της διαδικτυακής κοινότητας (βλ. forum) 2stroke.gr. Μια κοινότητα με βασική θεματολογία το δίχρονο κινητήρα και οτιδήποτε περιφέρετε γύρω από αυτόν, από μοτοσυκλέτες μέχρι καρτ και τηλεκατευθυνόμενα! Μέσα στους κόλπους του 2stroke.gr υπάρχει μια συνεύρεση από διάφορων λογιών λάτρεις του δίχρονου κινητήρα, που έχουν οδηγήσει στο σχηματισμό μιας μεγάλης παρέας με κοινό ενδιαφέρων αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη γνώσης και αλληλοϋποστήριξης. Προέκταση και των παραπάνω, είναι και αρκετοί της διαδικτυακής παρέας να δηλώνουν το “φυσικό” παρόν σε κάθε ευκαιρία συνάντησης.

Κείμενο: Νίκος Πριόνας – Φωτογραφίες: 2stroke.gr

photo3

Σύνδεσμος προς το φόρουμ καθώς και το σχετικό νήμα της συνάντησης : 2stoke.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events