20 χρόνια REPSOL HONDA TEAM!!!!

Η REPSOL και η HONDA γιόρτασαν τα 20 χρόνια συνεργασίας στους αγώνες. Η μεγαλύτερη εταιρική λειτουργία μεταξύ χορηγού και κατασκευαστή στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας ξεκίνησε η σχέση της , τον Φεβρουάριο του 1995 .Κατά τα τελευταία 20 χρόνια , η αγωνιστική ομάδα της Repsol Honda γιόρτασε 10 παγκόσμιους τίτλους , 124 νίκες και 338 θέσεις στο βάθρο σε 500cc και MotoGP.

honda

Κατά την πρόσφατη εκδήλωση για των εορτασμό των 20 χρόνων συνεργασίας των δυο εταιριών, το παρόν έδωσαν οι σημερινοί αναβάτες της Repsol Honda Team , Marc Marquez και Dani Pedrosa. Πολλά μεγάλα ονόματα βρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση όπως ο θρύλος της ομάδας, Alex Crivillé, ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας και προεδρίας της Repsol, Begoña Elices, ο αναπληρωτής διευθυντής χορηγιών της Repsol, Milagros Vior, ο διευθύνων σύμβουλος της Dorna , Carmelo Ezpeleta, και ο κύριος Repsol Honda Team , Livio Suppo. O μόνος που απουσίαζε ήταν εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Honda Racing, Shuhei Nakamoto,  ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση λόγο των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Ιαπωνία.

 

honda2Τον χώρο της εκδήλωσης στόλιζαν έξι μοτοσυκλέτες των κατακτητών των τίτλων από τις δύο δεκαετίες αυτές:  η μοτοσυκλέτα του Mick Doohan ( 1997 ) , του Alex Criville ( 1999 ) , του Valentino Rossi ( 2003 ) , του Nicky Hayden ( 2006 ) , του Casey Stoner ( 2011 ) και του Marc Marquez ( 2013 ) .

«Για την Repsol , η μακρά συνεργασία με τη Honda είναι ένα κίνητρο για την ανάπτυξη των προϊόντων της  στο απαιτητικό επίπεδο ανταγωνισμού που υπάρχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών, δηλώνει η Repsol ,Οι εξελίξεις αυτές έχουν περάσει σε όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρία στην αγορά. Η σχέση είναι επίσης στενή μεταξύ του εργαστηρίου της Honda στη Saitama της Ιαπωνίας , και το Κέντρο Τεχνολογίας της Repsol στο Mostoles της Ισπανία.»

Repsol και Honda λειτουργούν σε ξεχωριστούς τομείς και έχουν διαφορετικές εταιρικές κουλτούρες , αλλά είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας από το 1995 . Η συνεργασία άρχισε να αναπτύσσεται στους δίχρονους κινητήρες και οδηγήθηκε στη σημερινή συνεχή ανάπτυξη των τετράχρονων κινητήρων . Οι μισοί από τους τίτλους που απονέμονται στα τελευταία 20 χρόνια έχουν περάσει στη Repsol Honda . Νικητές , όπως ο Mick Doohan (1995-1998) , Alex Criville ( 1999 ) , Valentino Rossi ( 2002-2003) , Nicky Hayden ( 2006 ) , Casey Stoner ( 2011 ) και Marc Marquez ( 2013) έχουν κάνει την συνεργασία το πιο αναγνωρισμένη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner