28 May 2024
MiniGP Cup

2ος αγώνας MiniGP Cup 2018 – 23 Σεπτεμβρίου 2018 – Μέγαρα

Το αθλ. Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, διοργανώνει τον 2ο αγώνα του MiniGP Cup 2018, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στην πίστα Kart του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.

Ιδιο πάθος, διαφορετικό σκηνικό!! 

Μετά από έναν συναρπαστικό εναρκτήριο αγώνα τον Ιούλιο, οι λιλιπούτειοι και μη πρωταγωνιστές του μοναδικού MiniGP Cup είναι καθόλα έτοιμοι για τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, αγώνα που θα διεξαχθεί στην πίστα κάρτ των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων.

Το πρώιμο, άκρως θετικό, στοιχείο του αγώνα είναι το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής αφού αθλητές ακόμα και από την Ρόδο έχουν δηλώσει ότι θα πάρουν μέρος. Χαρακτηριστικό του αγώνα το γεγονός ότι η πίστα στα Μέγαρα δεν χρησιμοποιείται για προπονήσεις επομένως όλοι οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν τα αγωνιστικά τους πλάνα σε «λευκό χαρτί».

Τα βλέμματα όλων θα είναι φυσικά συγκεντρωμένα, στην κατηγορία MiniGP1 και στην μονομαχία των 10χρονων Βασίλη Παντελεάκη (ΑΡΗΣ, RMU) και Σπύρου Φουρθιώτη (ΛΕΜΟΤ, Ohvale), αθλητές που έρχονται και από διεθνείς συμμετοχές και επιτυχίες, μια μονομαχία που ξεκίνησε 4 χρόνια νωρίτερα και συνεχίζεται, πάντα στα πλαίσια του όμορφου αθλητικού συναγωνισμού. Με την πολύμηνη πλέον διακοπή του ΠΠΤαχύτητας, οι Νίκος Ελευθερίαδης (Ο65, IMR) και Γιώργος Γερακιανάκης (ΑΡΗΣ, Honda) θα εμφανιστούν στον MiniGP Cup και στην MiniGP σίγουρα διψασμένοι για έναν δυνατό αγώνα. Αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές των Open PitBikes ο Σωτήρης Στυλιάδης (ΑΡΗΣ, IMR) και ο Αντώνης Καλέμης (Ο65, IMR) «κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα» όπως και ο Γιάννης Λογοθέτης (O65) που θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο IMR Cup !!

Φυσικά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι εξελίξεις στην πλέον ελπιδοφόρα κατηγορία, στην KidGP των 8-10 ετών όπου οι «νεοφερμένοι» Σπύρος Αντωνίου (ΦΙΑΜ) και Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ) θα τα βάλουν με τους «παλιούς», τον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο και Γιώργο Φασουλάκη (αμφότεροι του Ο65)!

Όπως έχει καθιερωθεί από φέτος, η δράση και η αγωνία θα είναι διπλή αφού κάθε κατηγορία θα έχει 2 σκέλη αγώνων.

Για το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, από την Εθνική Οδό (έξοδο για Πάχη-Μέγαρα) κατευθύνεστε αρχικά για Πάχη και μετά ακολουθείτε τις σημάνσεις. Φθάνοντας στην κεντρική είσοδο, για την πίστα καρτ προσπερνάτε την κύρια είσοδο και βρίσκετε την ξεχωριστή είσοδο για το κάρτ περίπου 100 μ. πιο ανατολικά, στον ίδιο δρόμο. (συντεταγμένες GPS:37.59.10 B – 23.21.52 A)

ΑΦΙΣΑΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ 
Το αθλ. Σωματείο ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 2ο αγώνα του MiniGP Cup 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στην πίστα Kart του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης, και:

-τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του
-τον γενικό κανονισμό αγώνων MiniGP (*)
-τον παρόντα ειδικό κανονισμό
-τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν θα εκδοθούν.
Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επικοινωνήστε με:
6972244440, e-mail: aris@amotoe.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Έναρξη εγγραφών: Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου
Λήξη εγγραφών: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, ώρα 22:00.

Δημοσίευση πίνακα συμμετοχών: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 09:00
Έλεγχος εξακρίβωσης: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου από 08:00 έως 09:30
Tεχνικός έλεγχος: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου από 08:00 έως 09:30
Ενημέρωση αγωνιζομένων: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου από 08:45-09:30, ανά κατηγορία
Εναρξη ελεύθερων δοκιμών: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου: ώρα 09:00
Εναρξη κατατακτήριων δοκιμών: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου: ώρα 10:15
Εναρξη αγώνων Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου: ώρα 12:10
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου: ώρα 14:30
Απονομή επάθλων: Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου: ώρα 14:45

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Από το 2018, στο MiniGP Cup θα διεξάγονται σε 2 σκέλη ανά αγώνα τα οποία θα βαθμολογούνται ξεχωριστά αλλά θα βγαίνει ένας νικητής ημέρας όπως στο Motocross (σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας «μετράει» το αποτέλεσμα του 2ου σκέλους).

Το αναλυτικό ωράριο που ακολουθεί, είναι προσωρινό. Το επίσημο ωράριο θα ανακοινωθεί την 22α Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης κατηγοριών/αγώνων, ή υπερβολικού αριθμού συμμετοχών ανά κατηγορία, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί ανάλογα και θα δημοσιευθεί, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: aris.amotoe.gr αλλά και στο minigp.gr τα οποία και αποτελούν τον πίνακα ανακοινώσεων του αγώνα μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του όπου και ο Πίνακας ανακοινώσεων μεταφέρεται στον χώρο της Γραμματείας/Τεχν. Ελέγχου στην πίστα.

Οι αθλητές/αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Αθλητικό τους Σωματείο για την συμμετοχής τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω των σωματείων της ΑΜΟΤΟΕ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Στέλιος
Mέλη: Στ. Κοσμίδης, Ε. Μικροπούλου
Αγωνοδίκης: Πολύκαρπος Νικολάου
Αλυτάρχης: Κάθυ Γουέλς
Τεχνικός Έφορος: Γιάννης Λαφογιάννης, Κωβαίος Νικήτας
Έκδοση Αποτελεσμάτων: ΑΡΗΣ ΑΣ – Chronotech
Ιατρική Κάλυψη: Θ.Α.

ΑΡΘΡΟ 2. Αγωνιστική Διαδρομή
Ο αγώνας θα γίνει στην Πίστα “Kart” του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων (συντεταγμένες GPS:37.59.10 B – 23.21.52 A) έχει μήκος 980 μ, ελάχιστο πλάτος 9-μ. είναι δεξιόστροφη, με 6 δεξιές στροφές και 5 αριστερές στροφές.

ΑΡΘΡΟ 3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:

MiniGP 1 αθλητές 9-13 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 10’’-12’’, 80-125.ε. 4Τ, 50-90 κ.εκ. 2Τ, – πορτοκαλί φόντο/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.
MiniGP αθλητές 13-17 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 10’’-12’’, 80-160κ.ε. 4Τ, 70-130κ.εκ. 2Τ, – κόκκινα φόντα/λευκοί αριθμοί, έως διψήφιοι.
KidGP 1 αθλητές 8 – 10 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 6,5’’40 κ.εκ. (2Τ) ή έως 90 κ.εκ.(4Τ) – μαύρα φόντα/λευκοί αριθμοί, έως διψήφιοι.
KidGP αθλητές 9 – 12 ετών, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 6,5’’40 κ.εκ. (2Τ) ή έως 90 κ.εκ.(4Τ) – λευκά φόντα/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.
IMR Cup αθλητές 18 ετών και άνω, αγωνιστικές μ/τες ενιαίου τύπου Supermoto, τροχούς 12’’, 140-160κ.ε. 4Τ, – κίτρινα φόντα/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.
Open Pit Bike αθλητές 18 ετών και άνω, αγωνιστικές μοτοσυκλέτες με τροχούς 12’’, 80-160κ.ε. 4Τ, 70-125 κ.εκ. 2Τ, – κίτρινα φόντα/μαύροι αριθμοί, έως διψήφιοι.
Οι αθλητές/τριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο μια μοτοσυκλέτα. Επιτρέπεται η συμμετοχή 2 αναβατών με την ίδια μοτοσυκλέτα αλλά όχι στην ίδια κατηγορία.

ΑΡΘΡΟ 3.1 ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Η επιλογή ελαστικών είναι ελεύθερη

ΑΡΘΡΟ 4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ
– Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι κάτοχοι ισχύοντος αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε, το οποίο εκδίδεται από Αθλ. Σωματείο της ΑΜΟΤΟΕ (πληροφ. www.amotoe.gr) και κάτοχοι αντίστοιχων διαπιστεύσεων αναγνωρισμένων μοτοσυκλετιστικών φορέων του εξωτερικού οι οποίοι δεν βαθμολογούνται.
– Το δικαίωμα συμμετοχής, ορίζεται
MiniGP- MiniGP1 – KidGP στα 65 €.
IMR Cup, OPEN Pit Bikes στα 85 €.
Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20 ευρώ επιπλέον. Στο παράβολο συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται η ασφάλιση του αναβάτη. Το παράβολο επιστρέφεται μόνο αν ο αγώνας αναβληθεί ή ματαιωθεί. Επιστροφές συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης από τους αγωνιζομένους (έως Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 15:00. με e-mail ή SMS). Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, ο αθλητής δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, μετά από απόφαση των αγωνοδικών, η συμμετοχή θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κατηγορία που πραγματικά ανταποκρίνεται.

ΑΡΘΡΟ 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
– Οι αναβάτες (ή οι συνοδοί τους), που θα συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να παρουσιαστούν με τις μοτοσυκλέτες τους στον έλεγχο εξακρίβωσης την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 08.00 έως 11:00.

ΑΡΘΡΟ 6. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
Η ενημέρωση των αγωνιζομένων, θα γίνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στον χώρο της πίστας, στις 9:00-9:30 ανά κατηγορία. Η παρουσία των αγωνιζομένων αθλητών, είναι υποχρεωτική.

ΑΡΘΡΟ 7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΕΠΑΘΛΑ
– Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνεται στον χώρο της πίστας (στην Γραμματεία του αγώνα) 10΄μετά το σήμα τερματισμού των δοκιμών ή των αγώνων.
Οι απονομές στους διακριθέντες θα γίνουν, όλες μαζί στο τέλος των αγώνων. Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι: Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας κύπελλο, στον 4ο, 5ο,6ο μετάλλιο.

ΑΡΘΡΟ 8. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΦΕΣΕΙΣ
-Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο ή τον κηδεμόνα του. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το κόστος της έφεσης είναι το διπλάσιο του παράβολου συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
– για θέμα συμμετοχής αθλητή το αργότερο 20 λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.
– κατά των αποτελεσμάτων εντός 20 λεπτών μετά την δημοσίευση αυτών.
– για τεχνικούς λόγους εντός 20 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ !!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events