5ος και 9ος στο Mugello ο Βασίλης Παντελεάκης στους δυο πρώτους αγώνες του CIV

Ο νεαρός 13χρονος Βασίλης Παντελεάκης που αγωνίζεται φέτος στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV με την AC Racing Team, στην κατηγορία Pre Moto3, είχε μια πολύ καλή απόδοση στους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν!

Στον 1ο αγώνα που έγινε το Σάββατο πήρε την 9η θέση ξεκινώντας από την 8η θέση και με χρόνο 2:07.366.

Ο  Παντελεάκης έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση στον αγώνα του Σαββάτου και βρέθηκε πολύ μπροστά αλλά δεν κατάφερε να μείνει πολύ ψηλά, αλλά μένοντας στην κορυφαία δεκάδα!

Στον αγώνα ο νεαρός Έλληνας οδηγός βελτίωσε τον χρόνο που είχε κάνει στις κατατακτήριες και έγραψε 2:07.036 ταχύτερο γύρο.

Παρόλο που ο αγώνας ήταν δύσκολος και βρέθηκε μέχρι και την 13η θέση, κατάφερε τελικά να τερματίσει 9ος, με τους δυο ομόσταυλου του να κάνουν το 1-2 στην κορυφή!

Στον δεύτερο αγώνα την Κυριακή ο Παντελεάκης ξεκίνησε από την 7η θέση και κάνοντας μια εκπληκτική εκκίνηση βρέθηκε στην κορυφαία τριάδα, οδηγώντας για τον πρώτο γύρο στην 3η θέση, μπροστά από 29 άλλους οδηγούς της κατηγορίας!

Ο Βασίλης Παντελεάκης στην συνέχεια έχασε κάποιες θέσεις, χωρίς όμως να εγκαταλείψει την προσπάθεια του, εκμεταλλευόμενος και τα λάθη των οδηγών μπροστά του κατάφερε και τερμάτισε στην 5η θέση πάνω στο νήμα του τερματισμού!

Να σημειώσουμε ότι από την ομάδα του σε αυτόν τον αγώνα ήταν ο πρώτος οδηγός αφού οι δυο ομόσταυλοι του είχαν μια πτώση και ο άλλος τερμάτισε στην 11η θέση!

Έτσι ο νεαρός 13χρονος Βασίλης Παντελεάκης με 18 βαθμούς από τους δυο πρώτους αγώνες είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα οδηγό θα είναι στο Misano για άλλον ένα δυνατό αγώνα στις 25 και 26 Ιουλίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΑΓΩΝΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner