69 δευτερόλεπτα σιγής στην μνήμη του Nicky Hayden στο Mugello

Με 69 δευτερόλεπτα σιγής στην μνήμη του Nicky Hayden τίμησε το MotoGP, οι οδηγοί, αλλά και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκε στο Mugello.

Οι μοτοσυκλέτες του Nicky Hayden ήταν όλες τις ήμερες εκεί σε έκθεση  στο Mugello αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ιταλικό MotoGP προς τιμήν του Kentucky Kid και την καριέρα του στους δύο τροχούς.Ο Nicky Hayden άφησε το αποτύπωμα του οπουδήποτε και αν πήγε, και είναι σαφές ότι θα λείψει σε πολλούς στο paddock.   Μετά το αφιέρωμα που έγινε στον Hayden στο γύρο του WSB το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο Donington, ο Nicky Hayden θα τιμηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του ιταλικού MotoGP, με την παρουσίαση όλων των μηχανών MotoGP και Superbike με τις οποίες αγωνίστηκε.

Ανάμεσά τους θα είναι το Honda RC211V στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2003 (με τον Valentino Rossi ως ομόσταυλό του), καθώς και τα Honda RC212V που είχε δοκιμάσει, Honda RC213V, συμπεριλαμβανομένου εκείνου με το οποίο κέρδισε το MotoGP World Πρωτάθλημα το 2006.

Το Ducati Desmosedici που ο Nicky έτρεξε από το 2009 ως το 2013. Η Honda RCV1000R και η Honda RC213V-RS από τις εποχές 2014 και 2015 θα είναι εκεί, καθώς και η Honda CBR1000RR στην οποία ανταγωνίστηκε ο Nicky Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike το 2016 και το 2017.

Επίσης όλοι οι αναβάτες του MotoGP έχουν τον αριθμό 69 κάπου στην μοτοσυκλέτα τους ή επάνω τους  αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον Nicky Hayden.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner