7ο FULL ENDURO ADVENTURE – Α.Μ.Ο.Λαγκαδά

Ο Α.Μ.Ο.Λαγκαδά στα πλαίσια του 7ο FULL Enduro Adventure ενώ θα μπορούσε να πάρει μια εύκολη απόφαση να αναβάλει την εκδήλωση μιάς και ο καιρός από το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοικός διότι έβρεχε ακατάπαυστα παρ’όλα αυτά πήρε την γενναία απόφαση ώστε να διεξαχθεί κανονικά η εκδήλωση.
7o
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διαδρομή να δυσκολέψει αρκετά, να δημιουργηθούν κολλήματα σε πολλά σημεία παρόλο που το πρωί της Κυριακής ήδη υπήρχαν άτομα στο βουνό για να κόψουν διάφορα κομμάτια 12 χλμ συνολικά, όπου ήταν και ο λόγος της καθυστερημένης εκκίνησης.
Αυτά ήταν φυσικό να δημιουργήσουν γκρίνιες και παράπονα προς τους διοργανωτές όπου απο μέρος τους είχαν απόλυτο δίκιο μιάς και δεν τους έχουμε συνηθίσει έτσι.Στην αντιπέρα όχθη όμως όσοι είχαν λίγη υπομονή ευχαριστήθηκαν εντουράδικη οδήγηση στα απαιτητικά, δύσκολα, καλοσημαδεμένα και καλοκαθαρισμένα μονοπάτια όπου ο Α.Μ.Ο.Λ άνοιξε μόνο για εσάς για την αποφυγή δημόσιων και αγροτικών δρόμων.
SAV_3012
Στο σύνολο 220 αναβάτες πήραν μέρος απ’όλη την Ελλάδα και όχι μόνο,διότι μας ξάφνιασε ο ερχομός δύο Ούγγρων ταξιδεύοντας 20 ώρες για να φτάσουν στην μικρή μας κωμόπολη, όπου αξίζει να πούμε πως έμειναν έκπληκτοι από την διαδρομή!
Στην παρέα μας από νωρίς ήταν η RedBull με δύο όμορφα κορίτσια να μοιράζουν το ενεργητικό ποτό στον χώρο της εκκίνησης και έπειτα στον ανεφοδιασμό!Επίσης μαζί μας ήταν ο Β.Σιαφαρίκας με το κατάστημα του Red Riders παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα Ηonda 2015 καθώς και την αγωνιστική του ομάδα που θα συμμετάσχει στο .Π.Enduro, το κατάστημα Μakina με τα ολοκαίνουργια μοντέλα ΚΤΜ, μεταξύ αυτών η πρώτη παρουσίαση του ΚΤΜ SX-F 250 2016, το κατάστημα ΜOTOACTION με τα Husqvarna του 2015 και τα παρακάτω καταστήματα 3P Racing -ΜonsterShop Honda, X-Moto Κουλουκάτσης, Crazy-Motors, Two Wheels και KTM Μαλαμίδης στόλισαν τον χώρο της εκδήλωσης με τις τέντες τους.
SAV_1936
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Makina για τις κορδέλες, το κατάστημα SuperBike για την τέντα, το κατάστημα Μοnster-shop για την γεννήτρια, το De Flore για τα νερά και τα κρουασάν που μας προσέφερε, το Apothiki Club για τον DJ της εκδήλωσης, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και ιδιαίτερα το Enduro-Fighter για την επιμέλεια των φωτογραφιών και βεβαίως δεν ξεχνάμε την Redbull με τα κορίτσια της  έδωσαν φτερά στους συμμετέχοντες!
Τους καλους σαμαρειτες  για τις πολυτιμες υπηρεσιες που προσφερουνε !
SAV_1852
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαγκαδά Ιωάννη Καραγιάννη και την επιχείρηση Λουτρά Λαγκαδά για την παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης και την προσφορά της για τους συμμετέχοντες.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως όσοι συμμετέχοντες δεν έχουν πάρει τα κάνιστρα τους μπορούν να τα παραλάβουν από τον χώρο της λέσχης όπου φυλάσσονται.
Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι τις φωτογραφίες της διαδρομής μπορείτε να τις δείτε και να τις πάρετε από το Enduro Fighter – Τα πάντα για το αγαπημένο μας άθλημα!.
Tηλ Επικοινωνίας.
6944155570 Στέλιος
6970088552 Γιάννης

 

Related Posts