ΑΝΑΒΟΛΗ του 8ου Enduro Adventure για τις 28 Φεβρουαρίου

ΑΝΑΒΟΛΗ του 8ου Enduro Adventure για τις 28 Φεβρουαρίου

Ζητάμε συγνώμη γιατί κάποιοι ήδη έχουν ετοιμαστεί για να ξεκινήσουν αύριο! Ελπίζουμε η αναβολή να είναι η καλύτερη απόφαση για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι γιατί όπως μας είπε κάποιος “είναι κρίμα να μην έρθουν πολλοί σε κάποια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός ” και μπορούμε να πούμε πως μας συγκίνησε. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τις 28 Φεβρουαρίου.Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!

ANABOLI-8ADV

8ο Enduro Adventure A.M.O.Λ. – 7 Φεβρουαρίου 2016

Διανύοντας τον 8ο συνεχόμενο χρόνο της διοργάνωσης Enduro Adventure A.M.O.Λ όπως έχουμε συνηθίσει στα μέλη της οικογένειας του Εnduro-MX θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γρήγορη αλλα και απαιτητική διαδρομή!

Έτσι και φέτος 7 Φεβρουαρίου 2016 θα βρεθούμε μαζί,εκεί, στα γνωστά μονοπάτια του ΛΑΓΚΑΔΑ ,ντυμένα αυτή την εποχή σ’ άλλα χρώματα για το 8ο Enduro Adventure

af_sa-enduro--adventureΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι 75 χλμ με το ενενήντα τοις εκατό (90%) μονοπάτια, κάποια απο αυτά απάτητα με επιλογή Hard-hobby,
Βοήθειες δεν θα υπάρχουν όποτε καλό θα ήταν ,όσοι επιλέξετε τα hard κομμάτια να μπαίνετε κατά ομάδες, ωστόσο θα υπάρχουν αρκετά άτομα-σκούπες διασκορπισμένα μεσα στη διαδρομή όπου θα βοηθήσουν εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα η κάποιο κόλλημα!
Οι αναβάτες θα πρέπει να φέρουνε πλήρης εξοπλισμό ΜΧ-Enduro και καλα Λαστιχα για πιο ξεκούραστη οδήγηση στα δύσκολα τερέν!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Κυριακή απο τις 08:00 π.μ εώς και τις 11:00 π.μ.
Οι αναβάτες πρεπει να συμπληρώσουνε την υπευθυνη δήλωση για να μπόρουνε να λάβουνε μέρος στην βολτα.
Η Τιμη ειναι 20 € και θα δωθεί αναμνηστικό T-shirt με τα λογότυπα του 8th ENDURO ADVENTURE!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση θα γίνει απο την κεντρική πλατεία Χρυσαυγής στις 10:30 π.μ όπου θα είναι και ο τερματισμός.Ωστοσο η εκκίνηση θα γίνει κατα ομάδες με διαφορά χρόνου μεταξύ τους για να μην υπάρξει συμφόρηση στα μονοπάτια.

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ανεφοδιασμός θα γίνει στα 45 χλμ της διαδρομής όπου θα δωθεί νερό -παστελι-φρούτο σε όλους! Μην ξεχάσετε να δώσετε το μπετονι σας στο αυτοκίνητο του ανεφοδιασμού αλλα και να το πάρετε ξανά!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Θα εχουμε παρουσίαση των μοντέλων Husqvarna 2016 απο το καταστημα MΟΤΟACTION!
Όπως επίσης και το ΚΤΜ sxf250 2016 ZAP FACTORY απο το κατάστημα CrazyMotors!

Και επειδή Σεβόμαστε την φύση και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες Βοηθάμε αν δούμε κάποιον να έχει τραυματιστεί ή έχει πάρει λάθος διαδρομή και δεν εγκαταλείπουμε το event χωρίς να ενημερώσουμε πρώτα την διοργάνωση.
Μαζί μας όπως και σε κάθε εκδήλωση μας θα ειναι Οι Καλοί Σαμαρείτες .

*Υπαρχει μια πιθανότητα το φιλικό να μετακινηθεί εάν συνεχιστούν τα μπλόκα των αγροτών όπου θα δυσκολέψουν την μετακίνηση όλων!

Πληρ. Γιαννης 6970088552  – Στελιος 6944155570

Related Posts