Αγώνας Καρτ Spurtlèda58 στη μνήμη του Marco Simoncelli

Ο Lorenzo Baldassarri παίρνει τη νίκη στον πέμπτο αγώνα καρτ που πραγματοποιήθηκε για την μνήμη του Marco Simoncelli.

04_rsm__gp_6807-2.big

Η Misanino Kart Circuit, βρίσκεται εντός του χώρου του Misano World Circuit ο Marco Simoncelli, φιλοξένησε την πέμπτη έκδοση του «Spurtlèda58» το βράδυ της Τετάρτης.

Πριν από τον αγώνα στο Misano έγινε το πλέον παραδοσιακό Spurtlèda58 με κορυφαίους  αναβάτες όλων των κατηγοριών, καθώς και μια σειρά από τοπικούς οδηγούς. Όλοι πρόθυμοι να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα Marco Simoncelli.

02_rsm__gp_6319.big

Αστέρια του MotoGP  όπως o Valentino Rossi, ο Andrea Dovizioso, ο Scott Redding, Michele Pirro, ο Jack Miller, ο Alex De Angelis και Loris Baz πήραν  μέρος, μεταξύ πολλών άλλων. Εκπροσωπώντας τους αναβάτες της Moto2 ήταν οι Sam Lowes, Matia Pasini, Xavier Simeon, Hafizh Syahrin και  Jonas Folger μαζί με τους οδηγούς της  Moto3, Matteo Ferrari, Francesco Bagnaia, Andrea Locatelli, Niccolo Antonelli, Danny Kent, Andrea Migno και  Karel Hanika.

07_rsm__gp_7018.big

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 20:15 τοπική ώρα με αναβάτες από την Moto3, από τους οποίους  ξεχώρισε ο Ferrari, ενώ από την Moto2 τις ειδικές κέρδισε  ο Pasini μετά από μια σκληρή μάχη με τον Baldassarri.

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό θέαμα  σ το μεγάλο τελικό.Η μάχη για τη νίκη ήταν σκληρή και οι επαφές των αγωνιζομένων συχνές!

05_rsm__gp_6846.big

Ο Andrea Dovizioso ήταν μπροστά στους 11 από τους 12 γύρους του αγώνα, αλλά στον τελευταίο δραματικό γύρο ήταν ο Baldassarri αυτός που κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη!

Στο βάθρο μαζί του ανέβηκαν και οι Andrea Dovizioso με τον Mateo Ferrari, ενώ ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Τα έσοδα από την εκδήλωση δόθηκαν στο Ίδρυμα Marco Simoncelli.

rsm__gp_6874-2-2.big 08_rsm__gp_6896-2.big 03_rsm__gp_6717-2.big 01_rsm__gp_6354.big

Related Posts