ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η έκθεση INTERMOT 2020 στην Κολωνία

Η διοργάνωση μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις μοτοσικλετών στο γερμανικό έδαφος ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Αφού ορισμένοι από τους πιο μεγάλους εκθέτες, όπως η BMW ή η KTM, ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν, στις φετινές εκθέσεις,  ο οργανισμός INTERMOT στην Κολωνία επιβεβαίωσε την ακύρωση της φετινής έκθεσης που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη 6 Οκτωβρίου.

«Αφού συμβουλευτήκαμε και συντονιστήκαμε με τον κύριο χορηγό, IVM και τους ενδιαφερόμενους στη βιομηχανία μας, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη INTERMOT 2020 από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου 2020».

«Πήραμε αυτή την απόφαση έχοντας κατά νου την υγεία των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Σε αντίθεση με άλλες εκθέσεις με προσανατολισμό το B2B, μεγάλες εκδηλώσεις όπως η INTERMOT δέχονται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μια περιορισμένη επιφάνεια. Η εγγύτητα και η δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκδήλωσής μας. Η τρέχουσα σύσταση του RKI είναι ότι δεν πρέπει να πραγματοποιούνται μεγάλες εκδηλώσεις όπως η δική μας, και πρέπει να ληφθεί υπόψη το κίνητρο πολλών επισκεπτών, που δεν γνωρίζουν αν θα μπορούν να ταξιδέψουν.»

Η πραγματικότητα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να διοργανώνονται κανονικά εκδηλώσεις, όπως οι παραδοσιακές φθινοπωρινές εκθέσεις μοτοσικλετών, οπότε είναι πολύ πιθανό ότι και η περίφημη EICMA, που σχεδιάζεται για ένα μήνα αργότερα, θα επιβεβαιώσει επίσης την ακύρωσή του τις επόμενες εβδομάδες, καθώς γίνεται επίσης στο Μιλάνο, μια από τις περιοχές που πλήττονται σφοδρά από την πανδημία COVID-19.

Related Posts