ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ο αγώνας EnduroGP της Γερμανίας στο Zschopau της Σαξονίας

Η FIM, μαζί με τη Γερμανική Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών (DMSB), ανακοινώνει με λύπη ότι το EnduroGP της Γερμανίας, ο 5ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Borilli FIM EnduroGP 2021 που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Zschopau της Σαξονίας στις 8/9/10 ακυρώθηκε.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των FIM, DMSB και του οργανωτικού συλλόγου MSC MZ Zschopau, τα αυστηρά μέτρα Covid που εφαρμόστηκαν από τον διαχειριστή της περιοχής και τον επικεφαλής του τμήματος υγείας σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να διοργανωθεί η εκδήλωση.

Η Επιτροπή Enduro της FIM αναζητά ενεργά μια εκδήλωση αντικατάστασης και θα ενημερώσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για τυχόν περαιτέρω αναθεωρήσεις του ημερολογίου το συντομότερο δυνατό.

Η FIM θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Borilli FIM EnduroGP του 2021 για τη συνεχή σκληρή δουλειά, προσπάθεια και θέλουν να προσφέρουν ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου παρά τις δυσκολίες που σχετίζονται με την οργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας.

John Collins, Διευθυντής της επιτροπής FIM Enduro: «Είναι αυτονόητο ότι αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Borilli FIM EnduroGP του 2021 και όλοι όσοι συμμετέχουν, αλλά καθώς όλοι γνωρίζουν ότι ζούμε ακόμα σε πρωτοφανείς καιρούς. Η διοργάνωση διεθνών αγώνων enduro είναι δύσκολη στις καλύτερες στιγμές, αλλά κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βρούμε ένα γεγονός αντικατάστασης για το πρωτάθλημα του 2021 και ανυπομονούμε να επισκεφθούμε το Zschopau το συντομότερο δυνατό.»