Ανάκληση Husqvarna FE, TE – MY 2022, για αντικατάσταση ασφαλειών των πείρων συγκράτησης τακακιών στις μπροστινές και πίσω δαγκάνες φρένων

Ανάκληση μοτοσικλετών Husqvarna μοντέλα FE, TE – MY 2022 προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των ασφαλειών των πείρων συγκράτησης των τακακιών στις μπροστινές και πίσω δαγκάνες φρένων

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KMotors South East Europe SA, Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών Husqvarna στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών Husqvarna μοντέλα FE, TE – MY 2022.

Η ανάκληση αφορά σε 20 μοτοσικλέτες, έτους παραγωγής 2021. Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να αντικατασταθούν οι ασφάλειες των πείρων συγκράτησης των τακακιών στις μπροστινές και πίσω δαγκάνες φρένων με βελτιωμένη έκδοση, σε όλες τις μοτοσικλέτες που επηρεάζονται.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών Husqvarna σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση των ασφαλειών των πείρων συγκράτησης των τακακιών στις μπροστινές και πίσω δαγκάνες φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.

Related Posts