26 May 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2016

Ανασκόπηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2016 – VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017, που θα γίνει με τον 1ο αγώνα της σεζόν, στα Μέγαρα, στις 1 και 2 Απριλίου 2017.

Με αυτήν την ευκαιρία ας θυμηθούμε την χρονιά που πέρασε, τι έγινε σε κάθε αγώνα, ποιοι ήταν οι νικητές και οι πρωταγωνιστές κάθε αγώνα αλλά και της χρονιάς.
Το 2016 είχε 5 αγώνες στο σύνολο του, που αποδείχτηκαν λίγοι και δεν βοήθησαν στον ανταγωνισμό και στην διάρκεια του ενδιαφέροντος για αγωνιζόμενους και θεατές.

1ος ΑΓΩΝΑΣ2ος ΑΓΩΝΑΣ3ος ΑΓΩΝΑΣ4ος ΑΓΩΝΑΣ5ος ΑΓΩΝΑΣΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ25 ΔΙΦΟΡΑ VIDEO & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Η Αγωνιστική χρονιά για το 2016 στην ταχύτητα ξεκινησε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, με τον 1ο Αγώνα της χρονιάς,  με 67 συμμετοχές, με την κατηγορία OPEN να έχει τις περισσότερες  συμμετοχές (18)!

OPEN

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας ήταν αυτός της OPEN με μεγάλο ανταγωνισμό για το βάθρο! Τελικός  νικητής του αγώνα ήταν ο  Τάσος Σκυριανόγλου όπου ξεκίνησε από την  poleposition, με δεύτερο τον Κώστα Φωτιάδη και τρίτο τον Ηλία Δανάσκο . Για πολλούς γύρους η μάχη για την πρώτη θέση δινόταν ανάμεσα στους  Μηλιάτζογλου  και Σκυριανόγλου μέχρι τα μέσα του αγώνα οπού στην Κ11 ο Μηλιατζόγλου είχε μια πτώση χωρίς όμως να τραυματιστεί και έτσι συνέχισε τερματίζοντας 7ος .

Νέων

Σε αντίθεση με πέρυσι που είχε μόλις 3 συμμετοχές στην κατηγορία Νέων, φέτος στήθηκαν 11 μοτοσυκλέτες στην γραμμή εκκίνησης! Ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον, θέαμα και ανταγωνισμό με τελικό νικητή τον Βασίλη Κορωνάκη, με KTM390, μπροστά από τον Κυριάκο Λιούτα, και αυτός με KTM390 και τρίτο τον Νότη Παπαπαύλου με Yamaha R3, όπου ξεκίνησε από την poleposition. Πτώση είχε η Ειρήνη  Ρομποτή  χωρίς κάποιο τραυματισμό.

RACING

Στην δίχρονη κατηγορία RACING είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα με τους πρωταθλητές της κατηγορίας των τελευταίων ετών, να δίνουν την μάχη τους για το πρώτο βάθρο της χρονιάς. Νικητής ο Μάκης Σιφναίος  με δεύτερο τον Λάμπρο Τσώκο που είχε κερδίσει την poleposition και τρίτο τον Λέανδρο Ντότσικα  που συμπλήρωσε το βάθρο!

Supersport

Στην μεσαία κατηγορία των Supersport είδαμε συναρπαστικές μάχες και θέαμα. Ο Μιχάλης Κουτσουμπός κέρδισε τον αγώνα με δεύτερο τον Άλεξ Παπαγεωργίου όπου ξεκίνησε από την poleposition και τρίτο τον Μίχα Θεοφάνη που συμπλήρωσε το βάθρο! Πτώσεις είχαν οι Σπερελάκης, Τριντής και Σακελλαρίου χωρίς κανένα τραυματισμό. Εγκατάλειψη  είχαν οι Τζωρτζόπουλος  και Γκιζίνος.

FORMULA EXTREME

Στην κορυφαία κατηγορία FORMULA EXTREME που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων, έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας με τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς να δίνουν τις μάχες τους άλλα και πλούσιο θέαμα. Ο  Σάκης Συνιώρης  ξεκίνησε από την poleposition και κέρδισε τον αγώνα μπροστά από τον Λευτέρη Πίππο με διαφορά μόλις διάφορα 00.00.002, σε μια μάχη η οποία κρίθηκε στο νήμα και κράτησε μέχρι την τελευταία στροφή. Το  βάθρο συμπλήρωσε ο Χάρης Παρασκευόπουλος!

Στον 2ο Αγώνα, το πρωτάθλημα μεταφέρθηκε στην πίστα των Σερρών, με 62 συμμετοχές. Οι καλύτεροι οδηγοί της χώρας προσπάθησαν για μια θέση στο βάθρο!

OPEN

Μάχη σώμα με σώμα μέχρι το τέλος ήταν ο αγώνας της OPEN, με νικητή τον Σταύρο Κρεμάλα , μπροστά από τον Βαγγέλη Σαπουνά, ενώ ο Τάσος Σκυριανόγλου συμπλήρωσε το βάθρο! Ο Γιώργος Λιούντρης που είχε κερδίσει την poleposition τερμάτισε στην 8η θέση!

ΝΕΩΝ

Ο Βασίλης Κορωνάκης ξεκινώντας από την poleposition, έκανε μια άνετη νίκη στην κατηγορια ΝΕΩΝ, , σημειώνοντας χρόνο 1.29.960, κάνοντας δυο τις νίκες.  Δεύτερος ο Κυριάκος Λιούτας και τρίτος ο Σερραίος αναβάτης Γιώργος Αρβανίτης.

RACING

Ο Λάμπρος Τσώκος πήρε την πρώτη νίκη του 2016, ξεκινώντας από την poleposition. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λέανδρος Ντότσικας, ενώ το βάθρο έκλεισε ο Μάκης Σιφναίος.

Supersport

Στην κατηγορία Supersport, ο Αλεξ Παπαγεωργίου μετέτρεψε την poleposition σε νίκη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Κουτσουμπός , ενώ στην τρίτη θέση ο Δημήτρης Καρακώστας που έκανε τον πρώτο του αγώνα για το 2016 στο ΠΠΤ. Πτώση είχε ο Δημήτρης Παπαγγέλου ενώ ήταν στην 3η θέση!

FORMULA EXTREME

Στην κορυφαία κατηγορία FORMULA EXTREME, την Νίκη  πήρε ο Σάκης  Συνιώρης  που ξεκινησε από την poleposition, με χρόνο 1.18.896, τον ταχύτερο επίσημο χρόνο σε διαδικασία Κατατακτήριων Δοκιμών στην πίστα των Σερρών. Δεύτερος ο Λευτέρης Πίππος και τρίτος ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος. Άτυχος ο Χάρης Παρασκευόπουλος όπου έκανε νέο ρεκόρ πίστας σε αγώνα με 1.19.037 ο όποιος όμως είχε πτώση στην κ1 στον τελευταίο γύρο μετά από μια συναρπαστική μάχη 18 γύρων με τον Συνιώρη. Πτώση είχε ο Στέφανος Καντιμοίρης και ο Μιχάλης Σπηλιώτης στην πρώτη στροφή της πίστας αμέσως μετά την εκκίνηση.

Στον 3ο Αγώνα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ήρθε στην Νότια Ελλάδα και πάλι, στην πίστα των Μεγάρων, με 50 συμμετοχές, απογοητευτικός αριθμός συμμετοχών, μετά τον ενθαρρυντικό 2ο αγώνα στις Σέρρες.

OPEN

Ο Κώστας Φωτιάδης νίκησε την κατηγορία OPEN μετά από μια μάχη με τον Τάσο Σκυριανόγλου που τερμάτισε μόλις μια ρόδα πίσω από τον νικητή. Στην τρίτη θέση ο Γαβριήλ Μηλιατζόγλου που ξεκινησε από την poleposition, είχε μια έξοδο στην Κ1 ενώ βρισκόταν στην 3η θέση!

NEOI

Ο Βασίλης Κορωνάκης πήρε μια άνετη νίκη στην κατηγορία ΝΕΩΝ, στα Μέγαρα, ξεκινώντας από την poleposition, κάνοντας την τρίτη στην σειρά για φέτος. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νότης Παπαπαύλου μετά από μια εκπληκτική μάχη 15 γύρων με τον Κυριάκο Λιούτα, που συμπλήρωσε το βάθρο!

RACING

Η πρώτη νίκη στην καριέρα του νεαρού Λέανδρου Ντότσικα στην κατηγορία RACING, ήρθε μετά από μια φοβερή μάχη 26 γύρων με τον Μάκη Σιφναίο, που τερμάτισε τρίτος, ενώ το βάθρο έκλεισε ο Αντρέας Λεφέβρ.
Την poleposition είχε κερδίσει ο Λάμπρος Τσώκος, όπου ήταν η 3η  συνεχομένη της χρονιάς,   συνεχίζοντας το τρομερό σερί αφού αυτή ήταν η 14η συνεχομένη pole position στα RACING από το 2013. Δυστυχώς για τον Λάμπρο Τσώκο αλλά και για την κατηγορία, είχε πτώση στα χρονομετρημένα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην μπορέσει να συνεχίσει την υπόλοιπη χρονιά!

Supersport

Στην κατηγορία Supersport την νίκη πήρε ο Μιχάλης Κουτσουμπός, ξεκινώντας από την poleposition, μετά από μια φοβερή μάχη με τον Άλεξ Παπαγεωργίου ο οποίος οδηγούσε τον αγώνα για πολλούς γύρους, μέχρι 2 γύρους πριν την καρό σημαία, όπου είχε πτώση με αποτέλεσμα να χάσει την νίκη. Δεύτερος  τερμάτισε ο Δημήτρης Καρακώστας ο οποίος έκανε εκπληκτική εκκίνηση και οδήγησε τον αγώνα για 3 γύρους, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Σταύρος Τριντής.

FORMULA EXTREME

Μεγάλος νικητής του αγώνα της μεγάλης κατηγορίας FORMULA EXTREME, ο Χάρης Παρασκευόπουλος σε έναν αγώνα φωτιά.  Στην δεύτερη θέση ο Σάκης Συνιωρης μετά από μια  συναρπαστική μάχη, που έγινε στους 3 τελευταίους γύρους με τον Λευτέρη Πίππο, που τερμάτισε τρίτος τελικά μόλις ελάχιστα πίσω από τον Συνιώρη. Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος που είχε πτώση λίγους γύρους πριν το τέλος.
Ο Σωτήρης Μπεγνής που είχε κερδίσει την  poleposition, τερμάτισε στην 4η θέση!

Το πρωτάθλημα επέστρεψε στην πίστα των Σερρών, για τον 4ο Αγώνα, με 55 συμμετοχές και πολύ κόσμο στις κερκίδες!

OPEN

Ο Ισραηλινός Shai Lev στην πρώτη του συμμετοχή, ξεκινώντας από την poleposition, ήταν ο νικητής του αγώνα της κατηγορίας OPEN στις Σέρρες. Ο Θανάσης Ζάχος πήρε την δεύτερη θέση μπροστά από τον Σταύρο Κρεμάλα που συμπλήρωσε το Βάθρο.

NEOI

Ο Βασίλης Κορωνάκης πήρε μια άνετη νίκη  στην κατηγορία ΝΕΩΝ ξεκινώντας από την poleposition, εξασφαλίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη της χρονιάς, κλειδώνοντας έτσι τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΕΩΝ για το 2016, έναν αγώνα πριν το τέλος. Ο Νότης Παπαπαύλου πήρε την δεύτερη θέση μετά από μάχη με τον Κυριάκο Λιούτα που συμπλήρωσε το Βάθρο.

RACING

Στην RACING ο Λέανδρος Ντότσικας ξεκινώντας από την πρώτη του poleposition, παίρνει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του φέτος, φεύγοντας από την αρχή μπροστά, όπου έμεινε μέχρι την καρό σημαία χωρίς να απειληθεί καθόλου. Στην δεύτερη θέση ο Μάκης Σιφναίος  , ενώ την 3η θέση πήρε ο Αντρέας Λεφέβρ.

Supersport

Ο Massimo Roccoli, ο 4 φορές πρωταθλητής Ιταλίας κέρδισε άνετα τον αγώνα της κατηγορίας Supersport, αφού ξεκίνησε από την poleposition, και έμεινε μπροστά μέχρι την καρό σημαία χωρίς να απειληθεί καθόλου, γράφοντας νέο ρεκόρ πίστας με το εκπληκτικό 1.19.763. Στην δεύτερη θέση ο τερμάτισε ο Φάνης Μίχας μετά από φοβερή μάχη με τον Μιχάλη Κουτσουμπό που συμπλήρωσε το Βάθρο.

FORMULA EXTREME

Στην κορυφαία κατηγορία FORMULA EXTREME, ο Χάρης Παρασκευόπουλος που ξεκίνησε από την poleposition, κέρδισε άνετα τον αγώνα κερδίζοντας για δεύτερη φορά φέτος κάνοντας νέο ρεκόρ αγώνα. Ο Παρασκευόπουλος έφυγε από την αρχή του αγώνα μπροστά, όπου έμεινε μέχρι την καρό σημαία χωρίς να απειληθεί καθόλου,  από τον Συνιώρη που δεν ρίσκαρε κερδίζοντας τους 20 πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Λευτέρη Πίππος που συμπλήρωσε το Βάθρο. Τέταρτος ο Μαρκεσσίνης , μπροστά από τους Τσαλίκη και Ευθυμίου.

Στην πίστα των Μεγάρων επέστρεψε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας για τον 5ο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς, με 44 συμμετοχές και την διεκδίκηση των τίτλων σε τέσσερεις από τις πέντε κατηγορίες.

OPEN

Στην OPEN, την πρώτη του νίκη πήρε ο Γαβριήλ Μηλιατζόγλου στον επεισοδιακό τελευταίο αγώνα των Μεγάρων. Ο Τάσος Σκυρνιανόγλου που ξεκίνησε από την poleposition είχε πτώση στην Κ1 μετά από επαφή με τον Κώστα Φωτιάδη  ο οποίος τερμάτισε δεύτερος  και μετά την πτώση του Σκυρνιανόγλου , ενώ τρίτος τερμάτισε ο Σπύρος Δουκέλης. Μέτα από εξέταση των αγωνοδικών του επεισοδίου της επαφής αποφάσισαν και έδωσαν ποινή 2 λεπτών στον Φωτιάδη με την αιτιολογία ότι προκάλεσε ατύχημα, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 8η θέση και να μείνει, εκτός βάθρου και εκτός της διεκδίκησης του τίτλου που πήγε στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Τάσο Σκυριανόγλου, βάση καλύτερων αποτελεσμάτων. Στο βάθρο ανέβηκε ο Μηλιατζογλου στην πρώτη θέση, ο Δουκέλης  στην δεύτερη και ο Δρούλιας στην τρίτη.

ΝΕΩΝ

Άλλη μια άνετη νίκη πήρε ο Βασίλης Κορωνάκης που ξεκίνησε από την poleposition, στον  τελευταίο  αγώνα και πανηγύρισε πλέον τον 2ο συνεχόμενο τίτλο στην κατηγορία των ΝΕΩΝ. Δεύτερος τερμάτισε ο Νότης  Παπαπαύλου με τρίτο να κλείνει το βάθρο τον ∆άνο Μπάξισογλου.

RACING

Στην κατηγορία RACING, πρώτος τερμάτισε ο Λέανδρος Ντότσικας, όπου με αυτήν του την νίκη κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα. Δεύτερος τερμάτισε ο Μάκης Σιφναίος που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ντότσικα και να δώσει μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου. Η μοναδική μάχη που δόθηκε στην κατηγορία ήταν για την τρίτη θέση ανάμεσα στον Κίτσο και στον Λεφέβρ, με τον Γιώργο Κίτσο τελικά να ξαναγυρίζει  στο βάθρο μετά από πολλούς αγώνες.

Supersport

Στην μεσαία και θεαματική κατηγορία των Supersport, ειχαμε ένα συναρπαστικό αγώνα, με τελικό νικητή τον Θεοφάνη Μίχα μετά από μάχη με τον Αλέξ Παπαγεωργίου που είχε την poleposition  και τελικά τερμάτισε 2ος. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τάσος Σπερελάκης  μετά από μια ωραία μάχη με τον Σταύρο Τριντή. Ο Μιχάλης Κουτσουμπός πήρε το πρωτάθλημα του 2016 τερματίζοντας στην 8η θέση ,κάνοντας έναν αγώνα τακτικής, αφού η θέση αυτή του αρκούσε για  να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

FORMULA EXTREME

Στην κορυφαία κατηγορία FORMULA EXTREME όπου ο τίτλος «μαθηματικά» δεν είχε κλείσει ακόμα, ο Χάρης Παρασκευόπουλος πήρε μια άνετη νίκη στον τελευταίο αγώνα ξεκινώντας από την poleposition. ο Χάρης Παρασκευόπουλος με το 57.614 έκανε ένα ακόμα ρεκόρ αγώνα!

Ο Συνιώρης έκανε αγώνα τακτικής και τερμάτισε στην δεύτερη θέση όπου του αρκούσε για να κατακτήσει το 10ο πρωτάθλημα του. Η μόνη μάχη που είδαμε ήταν αυτή στους τελευταίους γύρους με τον Λευτέρη Πίππο όπου τερμάτισε τρίτος. Η μάχη του Συνιώρη με του Πίππου ήταν το μόνο σημείο του αγώνα που είχε ενδιαφέρον και ξεσήκωσε και τον πολύ κόσμο που παρακολουθούσε, έναν κατά τα αλλά πολύ χλιαρό αγώνα, αφού όλοι οι οδηγοι έκαναν ένα μοναχικό αγώνα.

 Μετά τους 5 αγώνες, πρωταθλητές και τιτλούχους για το 2016 είχαμε τους εξής:

Στην Μεγάλη κατηγορία FORMULA EXTREME, πρωταθλητής 2016 είναι ο Σάκης Συνιώρης, με 2 νίκες, και τρεις 2 δεύτερες θέσεις και 110 βαθμούς!

Στην κατηγορία Supersport  πρωταθλητής 2016 είναι ο Μιχάλης Κουτσουμπός, με 2 νίκες, 2 δεύτερες και μια όγδοη θέση και 98 βαθμούς!

Στην κατηγορία Racing πρωταθλητής 2016 ο Λέανδρος Ντότσικας, με 3 νίκες, μια δεύτερη θέση και μια τρίτη και 111 βαθμούς!

Στην κατηγορία Νέων  κυπελλούχος 2016 ο Βασίλης Κορωνάκης , με το απόλυτο 5 νίκες και 125 βαθμούς! Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος στην κατηγορία ΝΕΩΝ είχε τελειώσει από τον 4ο αγώνα που έγινε στις Σέρρες.

Στην κατηγορία Open επαθλούχος 2016, στην σύντομη τελετή που έγινε στα Μέγαρα και βάση της απόφασης των αγωνοδικών, ανακήρυξε επαθλούχο τον Τάσο Σκυριανόγλου, με μία νίκη, μια δεύτερη θέση, 2 τρίτες θέσεις και μια εγκατάλειψη και 77 βαθμούς.

Στην συνέχεια τo Έπαθλο της OPEN 2016 αλλάξε χέρια και πηγε στον Κώστα Φωτιάδη, αφού η Πειθαρχική επιτροπή δέχθηκε την έφεση του Φωτιάδη και Ακύρωσε την απόφαση της πρώτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Αγωνοδικών.

Η Πειθαρχική επιτροπή Απέρριψε την  ένσταση του Αναστάσιου Σκυριανόγλου και ακυρώνει τη χρονική ποινή διάρκειας δύο λεπτών που είχε επιβληθεί στον Φωτιάδη. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Φωτιάδης παίρνει τους 20 βαθμούς της 2ης θέσης και φτάνει τους 89 βαθμούς που του δίνουν το Έπαθλο της κατηγορίας OPEN για το 2016!

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ

– Highlight της ημέρας χρονομετρημένων στην Τρίπολη

– Η τελευταία στροφή της νίκης του Συνιώρη στον 1ο αγώνα στην Τρίπολη

– Zempilas on Fire – Φωτιά στον 1ο αγώνα της Τρίπολης

– Η Πτώση του Τάσου Σπερελάκη στον 1ο αγώνα – Τρίπολη 2016 – Φωτο

– Συνέντευξη με τον Σάκη Συνιώρη – Video

– Συνέντευξη με τον Χάρη Παρασκευόπουλο – Video  

– Συνέντευξη με τον Άκη Τσώκο – Video  

– Συνέντευξη με τον Βασίλη Κορωνάκη – Video

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

– Συνέντευξη με τον Σάκη Σινιώρη για την Pole Position του ρεκόρ 1.18.896

– Καρέ Καρέ η πτώση των Καντιμοίρη – Σπηλιώτη – Video – Φωτογραφίες  

– Η Πτώση του Γιώργου Πορτοκαλάκη στον 2ο αγώνα στις Σέρρες

– VIDEO 360 μοιρών από το Π.Π.Τ.Μ στις Σέρρες

– Συνέντευξη με τον Σάκη Συνιώρη στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

– Συνέντευξη με τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

– Συνέντευξη με τον Αλεξ Παπαγεωργίου στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

– Συνέντευξη με τον Γιώργο Αρβανίτη στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

– Συνέντευξη με τον Τάσο Σκυριανόγλου στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

– Συνέντευξη με τον Δημήτρη Καρακώστα στις Σέρρες για τον 2ο αγώνα του ΠΠΤ 2016 – VIDEO

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΡΑ

– High light των χρονομετρημένων στα Μέγαρα του 3ου Αγώνα

– Πτώση του Αλεξ Παπαγεωργίου στα Μέγαρα – 3ος ΠΠΤ 2016 VIDEO

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΡΑ

– High light των χρονομετρημένων στις Σέρρες του 4ου Αγώνα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΡΑ

– High light των χρονομετρημένων του 5ου Αγώνα στα Μέγαρα

– Πτώση του Τάσου Σκυριανόγλου στα Μέγαρα – 5ος Αγώνας ΠΠΤ 2016 – OPEN

– Πτώση του Γιώργου Μαρκεσσίνη στα Μέγαρα – 5ος Αγώνας ΠΠΤ 2016 – FORMULA EXTREME

– Συνέντευξη του Πρωταθλητή RACING 2016 Λένδρου Ντότσικα

– Τελετή Απονομής Πρωταθλημάτων 2016 από την AMOTOE – VIDEO – Φωτογραφίες

Βαθμολογία και Αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδώ >>>

Όλα τα άρθρα (198), με ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο (54) του ΠΠΤ 2016 μπορείτε να τα βρείτε σε αυτήν την σελίδα >>>

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events