Andrea Dovizioso: “Αν υπάρξει μια καλή προσφορά, θα την αρπάξω” Τι δήλωσε ο Dovizioso με την δοκιμή με την Aprilia στο  Mugello – VIDEO – Photo

Ο Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε το δεύτερο δοκιμαστικό του πρόγραμμα με την Aprilia , αυτή τη φορά στην πίστα του Mugello .

Ο Andrea Dovizioso μίλησε με δημοσιογράφους στην πίστα του Mugello, όπου είχε προγραμματιστεί η δεύτερη δοκιμή με το Aprilia RS-GP μετά το πρώτο τεστ στη Jerez.

Ο “Dovi” δεν ήταν τυχερός από την άποψη του καιρού. Σήμερα το πρωί μπόρεσε να κάνει μόλις 14 γύρους σε 3 εξόδους με ελαστικά βροχής.

Ο Andrea Dovizioso δεν απέκλεισε ένα τρίτο τεστ, το οποίο θα μπορούσε να διεξαχθεί στο Misano World Circuit Marco Simoncelli.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην πίστα με την Aprilia, ειδικά εδώ στο Mugello. Είναι μία ειδική πίστα  Το συναίσθημα που νιώθω όταν είμαι σε αυτή την πίστα είναι μοναδικό. Δεν ήμασταν τυχεροί με τον καιρό, αλλά προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δύο μέρες δοκιμών. Το κράτημα σίγουρα δεν ήταν ιδανικό για να πιέσουμε σκληρά, οπότε επικεντρωθήκαμε στην κατανόηση και τη βελτίωση της απόδοσης του RS-GP υπό αυτές τις συνθήκες. Στο τέλος του προηγούμενου τεστ, δεν εξέφρασα οριστικές απόψεις επειδή ήταν απλώς μια αρχική επαφή και νομίζω ότι θα ήταν λάθος να το κάνω τώρα μετά από βροχή δύο ημερών. Έχω σαφώς κάποιες ιδέες, αλλά νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό να έχω άλλη μια ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα την Aprilia. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ενδιαφέρον που επέφερε η επιστροφή μου σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP, αλλά, όπως έχω ήδη πει, δεν έχω μακροπρόθεσμα σχέδια. Διασκεδάζω, είμαι χαλαρός και θα αξιολογήσω τις αποφάσεις μου με ένα βήμα κάθε φορά.»

«Δεν είμαστε ακόμη στο σημείο να σκεφτούμε να κάνουμε έναν αγώνα. Νομίζω ότι είναι πιο λογικό να κάνουμε και άλλες δοκιμές για να κατανοήσουμε τη μοτοσυκλέτα. Θα δούμε … Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για το μέλλον, ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα κάναμε αυτές τις δύο δοκιμές και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε πιο μακριά.»

Ο Ιταλός, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Mugello, επικεντρώνεται στο παρόν και αφήνει το μέλλον, αν και δεν αποκλείει κανένα σενάριο: «Αυτή τη στιγμή ζω τη ζωή μου μέρα με τη μέρα, χωρίς άγχος. Δεν βιάζομαι όταν πρόκειται για διαπραγματεύσεις για το 2022, αν υπάρξει μια καλή προσφορά, θα την αρπάξω. Αλλά δεν ξέρω για το μέλλον μου, δεν είναι καιρός να το συζητήσω ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω περισσότερο χρόνο να κάνω άλλα πράγματα από ό, τι έχω κάνει τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια και αυτό είναι καλό.» 

«Αυτό είναι σίγουρα καλό πράγμα. Αλλά Είμαι πολύ χαρούμενος που η Aprilia μου έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσω με μια μοτοσυκλέτα MotoGP και να καταλάβω τα πάντα καλύτερα.»

«Πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος και χαίρομαι που ξέρω ότι οι οπαδοί μου θέλουν να επιστρέψω στο MotoGP. Δεν προσελκύονται από το μοτοκρός, αυτό είναι ξεκάθαρο! Όλοι μου ζητούν να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν και βλέπουν αυτή τη δυνατότητα να επιστρέψω με την Aprilia, μία μάρκα που τα πήγε πολύ καλά με τον Aleix (Espargarò) στους πρώτους αγώνες. Από την πλευρά των θαυμαστών μου υπάρχει αυτή η ελπίδα και χαίρομαι, γιατί είναι ένας κόσμος όπου ξεχνάς γρήγορα. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι αυτή την αγάπη, τότε αυτό που θα συμβεί είναι πολύ νωρίς για να το πεις.»

«Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι το Mugello είναι ξεχωριστό, όπως και ο δρόμος για να φτάσω εδώ ξεκινώντας από το σπίτι μου. Ειδική ατμόσφαιρα, ξεχωριστή πίστα, όταν μπαίνετε είναι πολύ ωραία. Υπάρχουν λίγες υποδείξεις που μου μεταφέρουν αυτά τα συναισθήματα. Ήμουν πολύ χαρούμενος που έκανα το τεστ εδώ, δυστυχώς ο καιρός δεν μας βοήθησε. Θα είναι δυνατό να κάνουμε ένα τρίτο τεστ, θα το συζητήσουμε.»

Για την συνάντηση του με τον Michele Pirro, στην ιδιά πίστα που βρέθηκε και ο οδηγός δοκίμων της Ducati είπε: «Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Michele (Pirro), χθες το βράδυ βγήκαμε μαζί για δείπνο. Είμαστε φίλοι, υπάρχει μια καλή σχέση, δεν βιώνω την κατάσταση άσχημα (μετά την αποχώρηση του από την Ducati), είμαι ιδιαίτερα χαλαρός. Δυστυχώς, δεν βρεθήκαμε στην πίστα επειδή κάναμε πολύ λίγους γύρους και σε στεγνές και σε υγρές συνθήκες.» 

VIDEO

VIDEO: Πατήστε για πλήρη οθόνη -Full Screen

DAY 2

DAY 1

Related Posts