Άνοιξε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών – Ένας νέος κύκλος ανοίγει – Φωτογραφίες

Μετά την εκ νέου ασφαλτόστρωση της πίστας και τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης κι ανακαίνισης το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμιο της χώρας ανοίγει επί τέλους τις πύλες του στους αθλητές και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς από την Παρασκευή 24 του μήνα ξεκινά η καινούρια περίοδος λειτουργίας του για ελεύθερη προπόνηση.

Το άνοιγμα του Αυτοκινητοδρομίου πραγματοποιείται και με την ευλογία της σερραϊκής Εκκλησίας, μιας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας πατέρας Δαυίδ Σταυρινός τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό, παρουσία διοικητικών μελών και των ανθρώπων της πίστας.

Ειδικότερα, στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος Δημήτριος Μερετούδης, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Γούνας, ο διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Μήχος και το μέλος του Δ.Σ. Χρυσάνθη Παλάζη.

Στις 18 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης ήταν ο πρώτος που οδήγησε δοκιμαστικά αγωνιστικό αυτοκίνητο στον καινούριο ασφαλτοτάπητα της πίστας.

«Το αυτοκινητοδρόμιο μας ενώνει όλους, αποτελεί το διαμάντι της πόλης, αθροίζει τις δυνάμεις μας στις κοινές προσπάθειες όλων μας να εμπλουτίσουμε τις υποδομές του και να διασφαλίσουμε την πορεία του στο χρόνο».

Τα παραπάνω σημείωσε ο Δήμαρχος, ο οποίος-με συνοδηγό τον διευθύνοντα σύμβουλο του Αυτοκινητοδρομίου Γιώργο Μήχο-απόλαυσε μία εμπειρία ασφαλούς οδήγησης.

Related Posts