Αποβλήθηκε μηχανικός MotoGP από το paddock αφού παρουσίασε παραποιημένο τεστ PCR για Covid-19

Ένα μηχανικός  της ομάδας Avintia MotoGP  αποβλήθηκε από το paddock μέχρι το τέλος της χρονιάς μετά την παραποίηση του  τεστ PCR για τον Covid-19.

Το τεστ απαραίτητο για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάθε Σαββατοκύριακο αγώνων για να διατηρήσει τη φούσκα απαλλαγμένη από τον COVID.

«Είμαστε απογοητευμένοι που πρέπει να αναφέρουμε ότι ένας μηχανικός από μια μεγάλη ομάδα υπέβαλε αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR από ένα εργαστήριο Chiron που ήταν στην πραγματικότητα μια κακώς τροποποιημένη έκδοση μιας προηγούμενης δοκιμής», είπε ο Mike Trimby, επικεφαλής της IRTA, στη δήλωση που αποστέλλονται στις ομάδες MotoGP.

«Το πρωτάθλημα αντιμετωπίζει αυτό το θέμα πολύ σοβαρά. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για να διατηρηθεί το paddock ως ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον προς όφελος της υγείας όλων των συμμετεχόντων. Το πάσο του εμπλεκόμενου ατόμου έχει αποκλειστεί και δεν θα του επιτραπεί να παρακολουθήσει εκδηλώσεις ή δοκιμές μέχρι νεωτέρας . Αυτή η ποινή θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2021 », τελειώνει η επιστολή.

Related Posts