Ατυχία για τον Λευτέρη Πίππο στα Μέγαρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM έδωσε το γνωστό δυναμικό της παρόν στα Μέγαρα στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του 4ου Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας (ΠΠΤ) Μοτοσυκλετών.
151001-IMG_3990

Στην κορυφαία κατηγορία Superstock η Ducati Panigale 1199S με τον Λευτέρη Πίππο, έκαναν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα παίρνοντας την πρωτοπορία στον αγώνα με πολύ καλούς χρόνους γύρου στους πρώτους από τους 28 γύρους στην πίστα των δύο χιλιάδων μέτρων. Όμως λίγο αργότερα ένα μικρό λάθος στα φρένα τον έφερε στην 5η θέση του Αγώνα και παρά την ωραία οδήγηση μέχρι το τέλος δεν κατάφερε παρά να κερδίσει μια μόλις θέση και να τερματίσει 4ος.

Παρά το ότι δεν συνέχισε ένα σερί 6 συνεχόμενων βάθρων, συνεχίζει να βρίσκεται στο “παιχνίδι” του Τίτλου, μαζί με τους Παρασκευόπουλο και Συνιώρη που τερμάτισαν 1ος και 3ος αντίστοιχα. Η 2η θέση του Αγώνα πήγε στον Παναγιωτόπουλο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΠΠΟΣ
4ος, Ταχύτερος Γύρος 58.212, 65 βαθμοί
“Έκανα μια πολύ καλή εκκίνηση και ήμουν δυνατός στο ξεκίνημα του Αγώνα, όμως στη συνέχεια ένα λάθος φρενάρισμα ήταν αρκετό στο να μου στοιχίσει αρκετές θέσεις, αφού πια ο συναγωνισμός είναι πολύ έντονος στην κατηγορία μας. Κατάφερα να ανακάμψω προς το τέλος του αγώνα, αλλά κέρδισα μια μόνο θέση και έμεινα εκτός βάθρου. Θα δουλέψουμε με την ομάδα και την Ducati Panigale για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στους δύο τελευταίους αγώνες που απομένουν”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗΣ
Τeam Manager
“Η KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM ήταν και πάλι μια ομάδα με έντονη παρουσία στο paddock του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Όμως στον αγωνιστικό τομέα είχαμε κάποια προβλήματα και δεν καταφέραμε να είμαστε στο βάθρο των νικητών, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Ο οδηγός μας και όλη η ομάδα θα τα δώσει όλα στη συνέχεια, αφού βέβαια βρισκόμαστε ακόμη κοντά στη βαθμολογία και όλα είναι ανοιχτά στη μάχη του Τίτλου”.