Δείτε το “Diablo Brutale”, μια δημιουργία σε συνεργασία MV Agusta και Pirelli

Οι δύο Iταλικές μάρκες, MV Agusta και Pirelli, συνεργάστηκαν για ακόμη μια φορά και δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της τελευταίας γυμνής μοτοσυκλέτας της Agusta, το MV Agusta “DIABLO BRUTALE”

mv-agusta-and-pirelli-unveil-the-diablo-brutale_1To “Diablo Brutale”, είναι σχεδιασμένο ως “φόρος τιμής” στο τελευταίο supersport ελαστικό της σειράς DIABLO της Pirelli.

MV Agusta 'DIABLO BRUTALE'

Η μοτοσυκλέτα αποτελεί το τελευταίο ορόσημο σε μια μακροχρόνια σχέση μεταξύ των εταιρειών, από όταν η ιστορική Ιταλική εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών αποφάσισε να εξοπλίσει όλα τα μοντέλα της με ελαστικά Pirelli.

mv-agusta-and-pirelli-unveil-the-diablo-brutale_8Η τελευταία τεχνολογική εξέλιξη της σειράς Diablo της Pirelli, το Diablo Rosso ΙΙΙ θα είναι στο στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας και έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει την έννοια της σπορ οδήγησης, με ισχυρό χειρισμό και υψηλό επίπεδο πρόσφυσης στο βρεγμένο όσο και στεγνό, όπως και μακροχρόνια απόδοση.

mv-agusta-and-pirelli-unveil-the-diablo-brutale_4Η MV Agusta “DIABLO BRUTALE”, η ειδική έκδοση της Brutale 800 δηλαδή, είναι η τελευταία σε μια σειρά μοτοσικλετών που ξεκίνησε από το 2001. Το χρώμα της είναι μαύρο ματ με αρκετές έντονες κόκκινες λεπτομέρειες στο ντεπόζιτο και στα πλαστικά. Το λογότυπο Diablo Rosso III αναγράφετε πάνω στην δεξαμενή καυσίμου ενώ και τα ελαστικά φέρουν πάνω τους την ονομασία με έντονο κόκκινο χρώμα που δεν περνά απαρατήρητο.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner