ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM, διεξήχθη η τακτική Γενική Συνέλευση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Σε αυτήν συμμετείχαν 21 σωματεία με δικαίωμα ψήφου και 11 σωματεία μόνο με δικαίωμα λόγου.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήταν, ο απολογισμός των πεπραγμένων τόσο του απερχόμενου ΔΣ, όσο και των Επιτροπών Αθλημάτων, η επικύρωση των πρακτικών της ΓΣ 2019, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Απολογισμός 2020, Προϋπολογισμός 2021, καθώς επίσης και οι κανονισμοί που θα ισχύσουν το έτος 2021.

Το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού, λόγω της αλλαγής του νόμου, με ομόφωνη απόφαση μετατέθηκε σε επόμενη έκτακτη ΓΣ, της οποίας της ακριβή ημερομηνία θα ορίσει το νέο Δ.Σ.

Αμέσως μετά την λήξη της ΓΣ, διεξήχθησαν οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, μέσω της ψηφιακής κάλπης «ΖΕΥΣ», παρουσία τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, διορισμένης από τον δικηγορικό σύλλογο Καβάλας.

Η ψηφοφορία, διήρκησε ως τις 18:00 όπου και έκλεισε η ψηφιακή κάλπη.

Η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε στις 18:30 και η Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ, τα αποτελέσματα της διαδικασίας.

Τα αποτελέσματα που ανέδειξε η εκλογική διαδικασία είναι τα εξής:

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΣ & ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΟΤΟΕ

Έναρξη: 27/03/2021 16:00
Λήξη: 27/03/2021 18:00

 Σύνολο ψηφοδελτίων: 21
Λευκά: 0

Πρόεδρος της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε εξελέγη η κ. Τσεσμελή Μαρία και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα προκύψει μετά την συγκρότηση σε σώμα, εντός 7 ημερών κατά το άρθρο 14 του καταστατικού της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας μας που συμμετείχαν στην Γ.Σ και τις Αρχαιρεσίες και ευχόμαστε καλή και δημιουργική, -προς όφελος όλων- θητεία.

Γυναίκα η νέα πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner