Δυναμική επάνοδος του Καντιμοίρη στο Παν. Πρωτ. Ταχύτητας στην Τρίπολη

Ο Ροδίτης οδηγός κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία Superstock στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη.

kandimoiris-ppt-1os-tripoli-2015_005

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ξεκίνησε για το 2015 στην Τρίπολη και η γνωστή ομάδα από την Ρόδο  “mam racing 48” με οδηγό τον Στέφανο Καντιμοίρη και με την στήριξη των πιστών φίλων της ομάδας και με χορηγούς, τους BOUKIS WAY, Κέντρο Δικύκλου Motomike και ΤΣΙΡΙΚΟΣ Μεταφορική κατάφερε ν’ αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας την δυναμική επάνοδό της ομάδας, στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος.

kandimoiris-ppt-1os-tripoli-2015_002

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το τριήμερο, για τον Στέφανος Καντιμοίρης κατεβάζοντας συνεχώς τους χρόνους του. Ο Καντιμοίρης, έτρεξε και πάλι με την αγαπημένη του ΥΑΜΑΗΑ R1 08, ίδια με την περσινή μοτοσυκλέτα του. Ένιωθε βέβαια τις συνέπειες της πτώσης που είχε πριν ένα χρόνο στην ιδία πίστα, όμως ψυχολογικά δυνατός προσπάθησε και κατέκτησε την 10η θέση στη σχάρα εκκίνησης .

kandimoiris-ppt-1os-tripoli-2015_009

Στον αγώνα ο Καντιμοίρης έκανε πολύ καλή εκκίνηση και  από την πρώτη κιόλας στροφή κλείδωσε την 6η θέση και την διατήρησε μέχρι το τέλος, αν και η πίεση από τους συναθλητές που ακολουθούσαν ήταν πολύ μεγάλη.

Έτσι, παίρνει τους πρώτους 10 βαθμούς στην μεγάλη κατηγορία SUPERSTOCK και την 6 θέση στην γενική βαθμολογία από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

kandimoiris-ppt-1os-tripoli-2015_008

Ο Στέφανος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, η περσινή χρόνια του δίδαξε πάνω απ’ όλα πως να οδηγεί με ασφάλεια και είναι πολύ αισιόδοξος για τα φετινά αποτελέσματα. Αισθανόταν ήδη χαρούμενος από τη βοήθεια που λάμβανε από τον Δημήτρη Μπούκη και τον Τσιρίκο, αλλά η φετινή συνεργασία με το Κέντρο Δικύκλου Motomike, έφερε μία εντελώς νέα δυναμική στην ομάδα, ολοκληρώνοντάς την με την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, εξειδικευμένη στον μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

kandimoiris-ppt-1os-tripoli-2015_004

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner