Δυναμική συνέχεια για τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στον 3ο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro

Ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην αυλαία στη Σπάρτη, συνέχισε το ίδιο δυνατά την πορεία του  στον 3ο αγώνα που έγινε στην όμορφη Λίμνη Πλαστήρα στις 14 Μαΐου.

Πάνω σε μια Honda CRF 300 RX από την Honda Saracakis Siafarikas ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα του στις ειδικές διαδρομές κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καταφέρνοντας να είναι 3ος Γενικής κατάταξης και 3ος στην δυνατή κατηγορία Ε2, αρκετά κοντά στους Αλέξη Ζώρα και Παναγιώτης Κουζή.

Δυστυχώς, ο αγώνας διακόπηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αφού η πυκνή ομίχλη και η ελαττωμένη ορατότητα ανάγκασαν τους οργανωτές να σταματήσουν τον αγώνα στην μέση του. Πλέον, αναζητά την σταθερότητα στις εμφανίσεις του, και την αποφυγή των λαθών, ώστε να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους πρωταγωνιστές του ελληνικού Enduro, κάτι το οποίο παλεύει από παιδί.

Τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στηρίζουν οι:

Ηondamotorcycles / Honda Siafarikas Off Road Dream / Amanatiadis / Group Geralumin E.E. Συστήματα Αλουμινίου / Michelin / Kenny Greece / Factory Boots / DXLgraphics / Motorex / Motomarket / Acerbis τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά

Συγχαρητήρια στον αθλητή του Σωματείου μας, ευχόμενοι μια αντίστοιχη συνέχεια!

Για το OFF ROAD TEAM

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και 1ου Αγώνα Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας για το 2023

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner