Εγκαινιάστηκε η πίστα Motocross του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου (ΜΟΣΥΣ) – Φωτογραφίες

Με μια ωραία εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της πίστας του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου (ΜΟΣΥΣ), η οποία βρίσκεται στα όρια του Γαλησσά με τον Φοίνικα, σε ένα χώρο που με μεράκι έχουν μεταμορφώσει τα μέλη του Συλλόγου σε πίστα Motocross, ώστε να προπονούνται οι αθλητές του Συλλόγου.

Την κορδέλα έκοψε μαζί με τους νεαρούς αναβάτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος με ενδιαφέρον παρακολούθησε στη συνέχεια την προσπάθεια των αθλητών, μικρών και μεγάλων.

Οι περίπου 35 αναβάτες από τη Σύρο, Μήλο, Ικαρία, Σάμο και Ρόδο, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μία απαιτητική διαδρομή Scramble και όλοι στο τέλος της ημέρας δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον χώρο, αλλά και από την οργάνωση του ΜΟΣΥΣ.

Η πίστα αυτή είναι ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από πέντε χρόνια και σταδιακά με πολύ δουλειά των μελών του συλλόγου αλλά και χάρη στη βοήθεια της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και εταιριών όπως η ΟΝΕΧ Shipyards, κατάφερε να βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο, διαθέτοντας ακόμη και αυτόματο σύστημα κατάβρεξης, κάτι που μόνο σε μεγάλες πίστες μπορεί να συναντήσει κανείς.

Ο ΜΟΣΥΣ είναι από τα λίγα αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία μοτοσυκλέτας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στη χώρα και οι αθλητές του έχουν πετύχει αξιόλογα αποτελέσματα παρά τις περιορισμένες δυνατότητες προπόνησης που είχαν ως τώρα. Ο Σύλλογος ελπίζει ότι με τη συνεχή βελτίωση της πίστας, θα υπάρξει αντίστοιχη βελτίωση και στις επιδόσεις των αθλητών, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι οι αναβάτες θα μπορούν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα, σε έναν ειδικό χώρο με ασφάλεια.

      

πηγή: cyclades24sports.gr

Related Posts