Εκπληκτική νίκη Marc Marquez σε ένα επεισοδιακό αγώνα με τον καιρό μαέστρο στο Sachsenring

Ο  Marc Marquez παίρνει μια 4η συνεχόμενη νίκη στην μεγάλη κατηγορία στην Γερμανία, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα στρατηγικής και παραμένοντας ο «βασιλιάς του Sachsenring»!

93-marc-marquez-esp_gp_5734.gallery_full_top_fullscreenΟ Ισπανός πάλεψε όσο έπρεπε στο βρεγμένο κομμάτι του αγώνα χωρίς να ρισκάρει πολύ, κυρίως μετά την έξοδο που είχε, ενώ μπήκε να αλλάξει μηχανή με σλικ λάστιχα την καταλληλότερη στιγμή που τον έφερε στην κορυφή του βάθρου άνετα!

Με το καιρό να κάνει τα πάντα άνω κάτω και τους οδηγούς και τις ομάδες να κάνουν τις επιλογές τους στις στρατηγικές τους καθόρισαν το βάθρο και την θέση τερματισμού τους

Στην δεύτερη θέση τερματισε ο Cal Crutchlow που έκανε ένα φοβερό αγώνα μετά την αλλαγή μοτοσυκλέτας!

35-cal-crutchlow-eng_gp_2320.gallery_full_top_fullscreenΤο βάθρο συμπλήρωσε ο  Andrea Dovizioso, κάνοντας και αυτός ένα πάρα πολύ καλό αγώνα στο σύνολο του, αφού είναι γνωστός για την ικανότητά του στο βρεγμένο!

Η απογοήτευση ήταν σαφές στο πρόσωπο του Scott Redding που ήταν τρίτος μέχρι το τελευταίο γύρο. Η Τέταρτη θέση εξακολουθεί να είναι μια σπουδαία θέση για τον Βρετανό, δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα φέτος.

_gp_6801_e.gallery_full_top_fullscreenΟ Iannone τερματισε στην 5η θέση αφού και η δίκη του στρατηγική και οι αποφάσεις δεν τον βοήθησαν για κάτι καλύτερο.

Την εξάδα συμπλήρωσε ο Dani Pedrosa που έκανε συνολικά έναν καλό αγώνα.

Στην 7η θέση ο Jack Miller, που δεν κατάφερε να επαναλάβει έναν ακόμα θρίαμβο με την ευκαιρία του βρεγμένου, και περιορίστηκε σε μια πολύ καλή 7η θέση!

Ο Valentino Rossi «πλήρωσε» την λάθος εκτίμηση του, αφού αγνόησε την ταμπέλα της ομάδας του να βγει να αλλάξει μηχανή εγκαίρως. Ο Γιατρός όταν πια αποφάσισε να μπει στα πιτ ήταν πολύ αργά!
Τελικά ο Ιταλός τερματισε στην 8η θέση!

Στην 9η θέση ο Hector Barbera, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Alvaro Bautista

Ο Jorge Lorenzo έκλεισε την δεκαπεντάδα παίρνοντας έναν βαθμό σε έναν απογοητευτικό για αυτόν αγώνα.


Classification-1

Related Posts