Εντυπωσιακό 360 μοιρών βίντεο από το Red Bull Knock Out

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα σχετικά μας άρθρα, η λήψη  360 μοιρών βίντεο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύ διαδεδομένη ασχολία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει.

red-bull-360-videoΑφού κάναμε άλματα στους αμμόλοφους του St. Anthony με τον freestyle motocross αναβάτη του Red Bull X-Fighters, Ronnie Renner, κάναμε έναν εντυπωσιακό γύρο στο North West 200 του Isle of Man TT με τον Τζον Μπάροους και γίναμε συνεπιβάτης των Rea και Sykes σε μια τρελή βόλτα στο Portimao της Πορτογαλίας, σειρά έχει το Red Bull Knock Out.

red-bull-360-video..Μπορεί το καλοκαίρι, η παραλία στο Scheveningen της Χάγη να είναι ένας παράδεισος για μπιτς βόλεϊ, kiting και άλλες ασχολίες, το χειμώνα όμως, γίνεται ένα δύσκολο τερέν για έναν από τους πιο δύσκολους και μεγαλύτερους αγώνες παραλίας στον κόσμο, το Red Bull Knock Out.

red-bull-360-video.Μετά από απουσία επτά ετών, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη όπου μια μίξη των μεγαλύτερων και αποφασισμένων αναβατών του motocross, του enduro, των Rally Raid και του Hard Enduro έδωσαν την μάχη για το στέμμα του Red Bull Knock Out.

Ας δούμε λοιπόν μερικές δυνατές μάχες από τον αγώνα μέσα από εντυπωσιακά πλάνα 360 μοιρών φυσικά.

Δείτε το βίντεο:

Video 360º‬ Red Bull Knock Out