Εντυπωσιακό 360º Video από το North West 200 στο Isle of Man

Τα Onboard βίντεο από αγώνες ταχύτητας είναι πάντα θεαματικά. Τα Onboard βίντεο από αγώνες δρόμου, όπως το North West 200 και Isle of Man TT είναι ακόμα ποιο θεαματικά. Αλλά αυτό το βίντεο που ανέβασε στο Youtube πριν λίγες μέρες το BBC NI Technology Innovation Group – είναι το απόλυτο.

Untitled-2

Το βίντεο είναι από το North West 200 του 2015 και η ιδιαιτερότητα του είναι ότι είναι τραβηγμένο με κάμερα 360º μοιρών, επιτρέποντας στον θεατή να “γυρίσει”  την εικόνα προς όποια κατεύθυνση θέλει και να γίνει ο “σκηνοθέτης” του αγώνα.

Ο Τζον Μπάροους λοιπόν μας κάνει μια βόλτα στην διαδρομή του North West 200 με απόσταση 8,9 μιλίων. Η ποιότητα του βίντεο μπορεί να ανέβει μέχρι και HD 1080 και μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι προσπεράσεις, όπου μπορεί κάνεις να γυρίσει την εικόνα και να δει την προσπέραση από την αρχή της, μέχρι την ολοκλήρωση της.

Για όσους βεβαία η σύνδεση τους το επιτρέπει. Τι κι αν έχουν ήδη αρχίσει να ανεβαίνουν βίντεο με ποιότητα 4Κ, αρκετός κόσμος στην Ελλάδα δυσκολεύετε να δει βίντεο ακόμα και στα 480 η 720.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner