Έρχεται συμφωνία της Ducati με τους Gresini και Valentino Rossi για δυο νέες ομάδες

Σύμφωνα με το «La Gazzetta dello Sport», η συμφωνία μεταξύ της Ducati και την ομάδα Gresini Racing θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ώρες, μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων.


Η ομάδα που δημιουργήθηκε από τον Fausto και τώρα διευθύνεται από τη σύζυγό του Nadia και τους γιους του Lorenzo και Luca, ταλαντώθηκε μεταξύ των εργοστασίων του  Noale και του Borgo Panigale. Είχε μια εξαιρετική προσφορά από την Aprilia για τη μίσθωση μοτοσικλετών και τις δεσμεύσεις των αναβατών, αλλά η επιθυμία του Fausto ήταν να κόψει αυτό το ομφάλιο λώρο από την ενετική ομάδα και η επιθυμία του έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει τις επόμενες ώρες. Ο Fabio Di Giannantonio και ο Enea Bastianini θα είναι στη σέλα. Η θέση του Fabio Di Giannantonio θα πληρωθεί από τη Gresini, , ενώ η θέση του Bastianini, απευθείας από την Ducati όπου συνδέεται με σύμβαση που λήγει το 2022.

Τις επόμενες μέρες σίφωνα με τις ιδίες πληροφορίες, θα υπάρξει και άλλη μία επίσημη ανακοίνωση: η ομάδα Aramco VR46 του Valentino Rossi , όπου θα ανακοινωθεί η συνεργασία με την Ducati. Μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα θα είναι για τον Luca Marini και ένα GP21 για τον Marco Bezzecchi, που φέτος παλεύει για τον τίτλο στη Moto2.

Έτσι η Ducati θα έχει οκτώ αναβάτες που θα είναι πεινασμένοι και θα ψάχνουν συνεχώς το βάθρο. Ένα μεγάλο χτύπημα από την κόκκινη εταιρεία, αλλά και μια ωραία καυτή πατάτα για να το διαχειριστεί.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner