Εργοστασιακός αναβάτης της KTM ο Bradley Smith για τις σεζόν 2017-18

Η απόκτηση του Bradley Smith, ανακοινώθηκε από την KTM στο πρώτο γύρο του MotoGP 2016 στο Κατάρ, σε ακολουθία της προετοιμασίας της εταιρίας για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

KTM RC16 MOTOGP

Το KTM RC16 το είδαμε στο Red Bull Ring στην Αυστρία τον περασμένο Οκτώβριο και οι πρώτες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εβδομάδες αργότερα στη Βαλένθια της Ισπανίας. Από τότε, έχουν υπάρξει δύο γύροι επιτυχημένων δοκιμών, επίσης στην Ισπανία και η εταιρεία είχε υπογράψει με τους Mika Kallio, Alex Hofmann και Randy de Puniet ως επίσημους αναβάτες δοκιμών της μέχρι στιγμής. Το ολοκαίνουργιο KTM RC16 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Grand Prix της Αυστρίας μέσα στον Αύγουστο το 2016.

PA1570774.0008
Ο Pit Beirer (Motorsport Director) δήλωσε:
“Το project MotoGP συνεχίζετε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί. Τόσο οι μηχανικοί στο εργοστάσιο όσο και η ομάδα δοκιμής έχουν εργαστεί με επαγγελματισμό πάνω στις δυο μοτοσυκλέτες και με τους αναβάτες δοκιμών τους. Με την υπογραφή του Bradley Smith ως εργοστασιακού αναβάτη της ομάδας για δύο χρόνια μπορούμε τώρα να κάνουμε το επόμενο βήμα στο μακρύ ταξίδι στο MotoGP.

Σε ηλικία 25 ετών, ο Smith αγωνίζεται για τέταρτη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Είχε μια εξαιρετική εμφάνιση πέρσι στο Misano τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, ολοκληρώνοντας την περασμένη σεζόν έκτος, και ήταν σαφώς ο καλύτερος αναβάτης μεταξύ όλων των μη εργοστασιακών ομάδων.”

 

cd_8kpiw8aensua.big

Ο Βρετανός αναβάτης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών το 2006 στην κατηγορία των 125cc. Μετά από πέντε σεζόν στη μικρότερη κατηγορία με μεγαλύτερη επιτυχία την δεύτερη θέση το 2009, ανέβηκε στην Moto2 κατηγορία το 2011. Το μεγάλο βήμα στην κατηγορία MotoGP το έκανε το 2014 και παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν, τερματίζοντας 10ος, 8ος, και 6ος.

s1200_image

Related Posts