Φήμες θέλουν τον Dovizioso να πηγαίνει στην Yamaha για το 2022

Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Ιταλός θέλει να αγωνιστεί και πάλι στο MotoGP, και ακόμα δεν έχει υπογράψει με την Aprilia, παρόλες τις δοκιμές που έχει κάνει, επειδή το έργο δεν τον έχει πείσει, τότε μια θέση στην Yamaha θα ήταν ότι καλύτερο για αυτόν.

Η αποχώρηση του Maverick Viñales από τη Yamaha και η πιθανή αποχώρηση του Valentino Rossi ή μια υποθετική αλλαγή σκηνής στη δική του ομάδα MotoGP αφήνουν τη Yamaha σε μια παράξενη θέση λόγω της απουσίας αναβατών.

Η συζήτηση έχει ξεκινήσει και οι φήμες έχουν φουντώσει από την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης και θέλουν τον Andrea Dovizioso ως πιθανότητα, ο οποίος δεν έχει ακόμη υπογράψει πουθενά, και είναι θέλουν πρόθυμος να δοκιμάσει τον εαυτό του στο τιμόνι του M1.

«Ο Αντρέα θέλει να τρέξει την επόμενη σεζόν μετά από αυτή την χρονιά παύσης», είπε ο μάνατζερ του, γνωρίζοντας ότι έχει προκύψει μια ευκαιρία που δεν είχε προηγουμένως ο πελάτης του.

Λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις, το φυσιολογικό που έρχεται στο μυαλό του καθενός είναι ο Franco Morbidelli να πάει στην επίσημη ομάδα το 2022.

Μένει να δούμε ποια από όλα τα ονόματα που ακούγονται θα πάρει την θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner