28 May 2024
DucatiMotocross

H Ducati παρουσίασε το νέο Desmo450 MX με τους Alessandro Lupino και Tony Cairoli – Video – Photo Gallery

Η Ducati μπαίνει στον τομέα of road και θα το κάνει με το Desmo450 MX, που παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Campioni in Pista στη Madonna di Campiglio, όπου παρουσιάστηκαν και οι ομάδες σε MotoGP και WSBK.

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της και τώρα είναι η Ducati που λάνσαρε την πρώτη της μοτοσυκλέτα MX με την οποία σκοπεύει να κατακτήσει, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, τον υψηλότερο ανταγωνισμό. Εκμεταλλευόμενη την εκδήλωση Campioni in Pista στο χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio, παρουσίασε τα πρωτότυπα του Desmo450 MX με τα οποία θα αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα motocross.

VIDEO

Το Ducati Desmo450 MX θα λάβει μέρος φέτος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motocross Pro – Prestige MX1, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16 και 17 Μαρτίου στη Μάντοβα.

Η ομάδα που επέλεξε η Ducati Corse για αυτό το ντεμπούτο σε αγώνες μοτοκρός είναι η δομή των Corrado και Marco Maddii, οι οποίες θα εγγραφούν ως Ducati Corse R&D – Factory MX Team με τον αναβάτη Alessandro Lupino. Ο κύριος στόχος θα είναι η ανάπτυξη του νέου μοντέλου μέσω της αγωνιστικής εμπειρίας και θα μπορεί επίσης να βασιστεί σε έναν μεγάλο πρωταθλητή όπως ο Antonio Cairoli για να προχωρήσει με επιτυχία αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης.

H ομάδα R&D της Ducati Corse – Factory MX:

Paolo Ciabatti – Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse Off-RoadD
Davide Perni – Τεχνικός Διευθυντής
Corrado Source – Team Principal
Marco Source – Team Manager

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO

Δηλώσεις του Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding) στο κλείσιμο της εκδήλωσης: «Είναι μεγάλη χαρά να εγκαινιάζουμε αυτή την αθλητική σεζόν της Ducati στη Madonna di Campiglio, μια τοποθεσία που εκφράζει τέλεια τις αξίες «Made in Italy» για τις οποίες είμαστε περήφανοι πρεσβευτές και που πέρυσι αποτέλεσε την αφετηρία μιας απολύτως αξέχαστης σεζόν. Ο δρόμος που μας οδήγησε να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο στους αγώνες αποτελείται αναμφισβήτητα από τη σκληρή καθημερινή δουλειά αυτών των χρόνων, αλλά και από την ικανότητά μας να δουλεύουμε ως ομάδα και να διασκεδάζουμε ενώ καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια σε αυτό που κάνουμε . Ένα από τα δυνατά στοιχεία της επωνυμίας μας είναι η ικανότητα δημιουργίας ενός συστήματος και σήμερα το αποδεικνύουμε παρουσιάζοντας από κοινού τις επίσημες ομάδες για την αγωνιστική σεζόν 2024: την ομάδα Ducati Lenovo, την ομάδα Aruba.it – Racing Ducati και την καινοτομία που αντιπροσωπεύει η Ducati Corse R&D – Factory MX Team. Το να βλέπω τις τρείς μοτοσυκλέτες, την μια δίπλα στην άλλη ήταν μεγάλη συγκίνηση για μένα γιατί, αν και διαφορετικές μεταξύ τους, αποτελούν μέρος ενός και μόνο έργου. Αυτό το βασικό χρώμα των ζωνών, το Ducati Red, το ίδιο για όλους, και επίσης από μια εντελώς νέα γραφική πινακίδα που θυμίζει την καμπύλη που υπάρχει στο λογότυπο της Ducati, εμπνευσμένη από το πιο συναρπαστικό κομμάτι της οδήγησης μιας μοτοσικλέτας: μια στροφή. Ταυτόχρονα, αυτές οι μοτοσυκλέτες αποτελούν και έκφραση της διαδρομής που έχει διανύσει η Ducati τα τελευταία χρόνια, επενδύοντας στο μέλλον της. Η είσοδος στο μοτοκρός είναι στην πραγματικότητα το ξεκάθαρο παράδειγμα ότι η επιθυμία μας να βελτιωθούμε και η επιθυμία μας να κερδίσουμε δεν έχουν όρια. Σε αυτές τις δύο ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στον εαυτό μας τη σωστή ενέργεια για μια σεζόν που υπόσχεται να είναι γεμάτη προκλήσεις, στην οποία θα επιβεβαιώσουμε την ηγεσία μας στο κύριο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου και θα επιδείξουμε τις δυνατότητές μας σε νέα εδάφη, όπως το ειδικό off – road. Οι προκλήσεις πάντα μας ενθάρρυναν να αναδείξουμε το καλύτερο και νιώθουμε απολύτως έτοιμοι».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events