18 April 2024
BS RIDEHondaHonda Test

Honda NC750X, Test Ride – Review, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – BS RIDE

Honda NC750X DCT

Η NC700X παρουσιάστηκε σαν ένα εντελώς νέο μοντέλο και μέρος μιας πλατφόρμας τριών μοτοσυκλετών. Έκτοτε έχει σημειώσει εντυπωσιακές πωλήσεις που την έχουν αναδείξει σε μία από τις πιο εμπορικές μοτοσυκλέτες στην Ευρώπη. Συνδυάζοντας το ροπάτο, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα με μεγάλη οικονομία καυσίμου και ένα στιβαρό πλαίσιο, θέση οδήγησης και εμφάνιση που εμπνέουν για περιπέτεια, η NC700X είναι πλέον αναγνωρισμένη από τους χιλιάδες αναβάτες της σαν ένα θαυμάσιο, στιλάτο εργαλείο για όλες τις δουλειές.

Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία Fun Crossover Commuter της Honda σαν μία μοτοσυκλέτα μικτής, καθημερινής χρήσης με φρέσκιες ιδέες και νέες τεχνολογίες, η NC700X έγινε αγαπητή για τα πολλά ταλέντα της. Διαθέτοντας πρακτικές λεπτομέρειες, όπως ο χώρος για το κράνος εκεί όπου κανονικά βρίσκεται το ρεζερβουάρ καυσίμου, ήταν αποδεδειγμένα χρήσιμη σε καθημερινές μετακινήσεις αλλά και εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Για το 2014 η Honda πρόσθεσε στην γκάμα της την NC750X, μία μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους λάτρεις του αρχικού μοντέλου και τίποτα λιγότερο.

Ο μεγαλύτερος κινητήρας των 745 κ.εκ. χαρίζει στην NC750X μεγαλύτερη ισχύ και ροπή σε όλο το φάσμα περιστροφής και γεμίζει με περηφάνια τον ιδιοκτήτη της, αναβάτη μιας κανονικής “750άρας”.

Η κλιμάκωση των σχέσεων είναι πιο μακριά, όμως η επιτάχυνση και η τελική ταχύτητα έχουν βελτιωθεί, ενώ η προσθήκη δεύτερου αντικραδασμικού άξονα και νέας εξάτμισης εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία αλλά και χαρακτηριστική αίσθηση κινητήρα.

Περισσότερες πληροφορίες στα όργανα, ρυθμιζόμενη μανέτα φρένων, δικάναλο ABS, νέο υλικό επένδυσης της σέλας και ελαστικά εκτός δρόμου συνοψίζουν τις αναβαθμίσεις για το 2014. Παραμένοντας προσιτή στην αγορά και τη χρήση της, η NC750X – που συνεχίζει να κατασκευάζεται στην Ιαπωνία – προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής, ενώ προαιρετικά διατίθεται με το μοναδικό, εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Honda. Το DCT έχει βελτιώσεις στο λογισμικό του και προσφέρει μια ακόμη πιο ‘διαισθητική’ εμπειρία οδήγησης.

Τα τελευταία δύο χρόνια η NC700X έχει αποδείξει ότι είναι μία μοναδική, ασυναγώνιστη πρόταση σε δύο τροχούς. Και η NC750X είναι ακόμη καλύτερη.

 3. Βασικά χαρακτηριστικά

3.1 Κινητήρας

 Τα επιπλέον 75 κ.εκ. στον υδρόψυκτο, δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα με τον 1ΕΕΚ και τις 8 βαλβίδες επιτεύχθηκαν με την αύξηση της διαμέτρου του κυλίνδρου κατά 4 χλστ., στα 77 χλστ. Η διαδρομή του εμβόλου παραμένει απαράλλαχτη στα 80 χλστ. καθώς και η σχέση συμπίεσης στο 10,7:1. Η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί στα 40,3kW @ 6.250 σ.α.λ. ενώ η ροπή στα 68Nm @ 4.750 σ.α.λ. Οι καμπύλες ισχύος και ροπής είναι βελτιωμένες σε όλο το φάσμα των στροφών.

Ο σχεδιασμός του κινητήρα της NC750X εξασφαλίζει ολοζώντανες επιδόσεις στη χαμηλή και μεσαία κλίμακα στροφών. Η υποτετράγωνη αρχιτεκτονική του και οι ειδικά διαμορφωμένοι θάλαμοι καύσης συνδυάζονται με στροφαλοφόρο υψηλής αδράνειας και αποδίδουν άφθονη ροπή από πολύ χαμηλές στροφές.

Για το 2014 οι μηχανικοί της Honda προσάρμοσαν ένα δεύτερο αντικραδασμικό άξονα ώστε να δώσουν στον κινητήρα ακριβώς τους “καλούς” κραδασμούς που απαιτείται να έχει. Οι διπλοί άξονες απορροφούν τους κραδασμούς στις υψηλές στροφές χαρίζοντας μία πιο πολιτισμένη λειτουργία, αλλά διατηρούν το χαρακτηριστικό εκείνο παλμό που χαρίζει ο χρονισμός ανάφλεξης 270°.

Μία νέα εξάτμιση με νέα εσωτερική σχεδίαση για πιο «αποδοτική» εξαγωγή των καυσαερίων λόγω της αυξημένης χωρητικότητας του κινητήρα, βελτιώνουν περαιτέρω την αίσθηση στην οδήγηση εξασφαλίζοντας ακόμη καλύτερες «νότες και ρυθμό» από την εξάτμιση.

Η κλιμάκωση των σχέσεων της μετάδοσης έχει μακρύνει κατά 6%, κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και πιο ξεκούραστο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο. Χάρη στις μακρύτερες σχέσεις, το ωφέλιμο φάσμα στροφών είναι διευρυμένο και σε μεγαλύτερο εύρος ταχυτήτων στο δρόμο. Για όσους επιλέξουν την έκδοση με το κιβώτιο DCT – 34% ήταν το ποσοστό των αναβατών αυτών στους πρώτους εννέα μήνες του 2013 – οι σχέσεις είναι πιο μακριές από την 1η έως την 5η κατά 6% και κατά 3% στην 6η.

Η αρχιτεκτονική του κινητήρα της NC750X παρέχει και άλλα οφέλη. Είναι ταυτόχρονα πρακτικός στην οδήγηση και αποτελεσματικός σαν διάταξη. Απελευθερώνει χώρο στο κυρίως σώμα της μοτοσυκλέτας επιτρέποντας σε ένα κράνος full face να χωρέσει κάτω από το “ρεζερβουάρ”.

Διατηρώντας στο ελάχιστο τον αριθμό των εξαρτημάτων του, ο κινητήρας είναι ελαφρύς (ζυγίζει 62,4 κιλά και 69,2 κιλά στην έκδοση DCT), εξαιρετικά αποδοτικός και αξιόπιστος. Διαθέτει μόνο σώμα ψεκασμού 36 χλστ. και κάποια εξαρτήματα έχουν διπλό ρόλο, όπου αυτό είναι δυνατόν. Ο εκκεντροφόρος δίνει κίνηση στην αντλία νερού ενώ ο ένας από τους αντικραδασμικούς άξονες κινεί την αντλία λαδιού.

Χάρη σε εκτεταμένες στοιχειομετρικές αναλύσεις κατά την εξέλιξη του κινητήρα έχει επιτευχθεί η ακριβής αναλογία μίγματος καυσίμου/αέρα που απαιτείται για πλήρη και καθαρή καύση σε όλες τις στροφές και υπό όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η κατανάλωση είναι εντυπωσιακή (28,9 χλμ./λίτρο σε μέτρηση WMTC) καθιστώντας την NC750X ιδιαίτερα προσιτή στην καθημερινή χρήση. Η αυτονομία με ένα γέμισμα είναι στα 400 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 14,1 λίτρων κάτω από τη σέλα.

Η καθαρή καύση περιορίζει στο ελάχιστο και τους βλαβερούς ρύπους της εξάτμισης. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI εξασφαλίζει το ιδανικό μίγμα καυσίμου/αέρα χάρη σε έναν οξειδωτικό αισθητήρα στην εξάτμιση. Ο βελτιωμένος καταλύτης υψηλής απορρόφησης είναι τοποθετημένος πολύ κοντά στον κινητήρα κάτι που σημαίνει ότι φτάνει ταχύτερα σε θερμοκρασία λειτουργίας μετά από κρύα εκκίνηση, περιορίζοντας περαιτέρω τους εκπεμπόμενους ρύπους.

3.2 Κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT)

 Η δεύτερη γενιά του κιβωτίου  DCT της Honda που διατίθεται προαιρετικά στην NC750Χ, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο αίσθηση αμεσότητας κατά την οδήγηση και ευχρηστία. Το κιβώτιο, το οποίο ήταν παγκόσμια καινοτομία όταν λανσαρίστηκε στην VFR1200F το 2010, προσφέρει αξιόπιστες, ομαλές αλλαγές σχέσεων και πολύ γρήγορα γίνεται δεύτερη φύση του αναβάτη στην οδήγηση.

Το σύστημα χρησιμοποιεί δύο συμπλέκτες: έναν για την εκκίνηση, την 1η, 3η και 5η σχέση και έναν για τη 2η, 4η και 6η σχέση μετάδοσης με τον κύριο άξονα του ενός συμπλέκτη να είναι μέσα στον άξονα του άλλου για πιο συμπαγή κατασκευή. Κάθε συμπλέκτης ελέγχεται ανεξάρτητα από το δικό του ηλεκτροϋδραυλικό κύκλωμα. Όταν επιτελείται μία αλλαγή ταχύτητας, το σύστημα προεπιλέγει την επόμενη σχέση χρησιμοποιώντας το συμπλέκτη που δεν εμπλέκεται εκείνη τη στιγμή. Ο πρώτος συμπλέκτης απεμπλέκεται ηλεκτρονικά τη στιγμή που εμπλέκεται ο δεύτερος.

Σαν αποτέλεσμα έχουμε συνεχείς, ταχύτατες, αδιάλειπτες και ομαλές αλλαγές σχέσεων. Επιπλέον, δεδομένου ότι το ζεύγος συμπλεκτών μεταδίδει την κίνηση από το ένα γρανάζι στο επόμενο με απειροελάχιστη διακοπή της μετάδοσης προς τον πίσω τροχό, ελαχιστοποιείται τόσο το στιγμιαίο «σοκ» της μετάδοσης όσο και το στιγμιαίο «κόμπιασμα» της μοτοσυκλέτας. Έτσι, η αίσθηση κάθε αλλαγής σχέσης ταχύτητας είναι άμεση όσο και ομαλή.

 

Χάρη στα επιπλέον οφέλη του DCT, όπως αντοχή στο χρόνο (καθώς τα γρανάζια δεν μπορούν να πάθουν ζημιά από αστοχία στις αλλαγές), άνετη οδήγηση στην πόλη με λιγότερη κόπωση του αναβάτη και απουσία κάθε πιθανότητας αστοχίας στις αλλαγές, έχουν αυξήσει τη δημοτικότητα του κιβωτίου στην αγορά: το 34% των αγοραστών της NC700Χ  επέλεξαν την έκδοση DCT στην Ευρώπη τους πρώτους εννέα μήνες του 2013 συγκριτικά με ένα ποσοστό 20% για το 2012.

Τρία προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα MT (Manual Transmission) παρέχει χειροκίνητο έλεγχο στον αναβάτη, επιτρέποντάς τον να αλλάζει σχέσεις από τους διακόπτες στο τιμόνι. Το αυτόματο πρόγραμμα D είναι ιδανικό για την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη οικονομία στην οδήγηση. Το αυτόματο πρόγραμμα S (Sport), είναι πιο σπορτίφ καθώς η κεντρική μονάδα διαχείρισης του κιβωτίου αφήνει τον κινητήρα να ανεβάσει λίγο περισσότερες στροφές πριν αλλάξει σχέση, κάτι που ευνοεί τις επιδόσεις. Αντίστοιχα κατεβάζει σχέση πιο γρήγορα στην επιβράδυνση, εμπλέκοντας περισσότερο τον κινητήρα στο φρενάρισμα.

Στα προγράμματα D και S, το DCT επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει σχέσεις κατά βούληση από τους διακόπτες στο τιμόνι ενώ επανέρχεται διακριτικά σε αυτόματη λειτουργία, ανάλογα με το άνοιγμα του γκαζιού, την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας και την επιλεγμένη σχέση.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα D, το σύστημα DCT ανιχνεύει μεταβλητές χειρισμού του αναβάτη που αφορούν σε συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης, από πυκνή κυκλοφορία στην πόλη μέχρι οδήγηση σε ορεινό δρόμο με στροφές, και προγραμματίζει τις αλλαγές ταχυτήτων ανάλογα, σε πλήρη συμβατότητα με το οδηγικό στιλ του αναβάτη.

Οι αναβαθμίσεις στο λογισμικό και στη λογική λειτουργίας του συστήματος στην NC750Χ, το καθιστούν ακόμη πιο ευφυές. Τα κατεβάσματα στα προγράμματα D και S γίνονται πιο έγκαιρα για καλύτερη απόκριση και επιπλέον φρενάρισμα κινητήρα, καθιστώντας πιο φυσική την είσοδο στις στροφή. Αντίστοιχα πιο ομαλό είναι το kick down (το αυτόματο κατέβασμα με άνοιγμα του γκαζιού), χάρη στις ταχύτερες αλλαγές ταχυτήτων. 

3.3 Πλαίσιο

 Το στιβαρό, ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι  της NC750Χ προσφέρει υψηλά επίπεδα στρεπτικής ακαμψίας χαρίζοντας ευελιξία και σωστή απόκριση σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Παράλληλα παρέχει οφέλη στην εξοικονόμηση χώρου, καθώς καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο ενώ προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά οδήγησης. Η γωνία κάστερ είναι στις 27° και το ίχνος 110 χλστ. ενώ το μεταξόνιο είναι 1.540 χλστ. και η κατανομή βάρους 48/52% εμπρός/πίσω. Το βάρος της (γεμάτης) μοτοσυκλέτας είναι 219 κιλά (229 κιλά με DCT).

Το ύψος της σέλας είναι στα 830 χλστ. και η νέα της επένδυση έχει καλύτερο κράτημα. Η θέση οδήγησης είναι όρθια και ουδέτερη προσφέροντας πολύ καλή ορατότητα για καλύτερη αντίληψη των κινδύνων. Η υιοθέτηση ρυθμιζόμενης μανέτας σε 6 θέσεις για το 2014 βελτιώνει την προσαρμοστικότητα της μοτοσυκλέτας στον κάθε αναβάτη. Ένα άλλο πλεονέκτημα της θέσης οδήγησης που θυμίζει μοτοσυκλέτα «περιπέτειας» είναι ότι συνεπάγεται εξαιρετικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας σε χαμηλές ταχύτητες. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους και τη γωνία 35° στριψίματος του τιμονιού το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική ισορροπία και συμπεριφορά σε χαμηλές ταχύτητες.

Εξάλλου, χάρη στο προσεκτικά μελετημένο φέρινγκ η NC750X είναι εξίσου άνετη σε ταξίδι με υψηλές ταχύτητες. Η ζελατίνα και το φέρινγκ οδηγούν τον αέρα γύρω από το σώμα του αναβάτη ελαχιστοποιώντας την κόπωση.

Το τηλεσκοπικό πιρούνι έχει διάμετρο 41 χλστ. και διαδρομή 153,5 χλστ. Το πίσω μονό αμορτισέρ έχει διαδρομή 150 χλστ. και χρησιμοποιεί μοχλικό τύπου Pro-Link, το οποίο συνδυάζει ιδανικά μαλακή συμπίεση στην αρχή της διαδρομής – για καλύτερη άνεση στις ανωμαλίες σε χαμηλές ταχύτητες – με εξαιρετικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

Ο μπροστινός δίσκος – τύπου «μαργαρίτα» των 320 χλστ. με τη διπίστονη δαγκάνα εξασφαλίζει ευκολία ελέγχου στο φρενάρισμα και συνεργάζεται με πίσω δίσκο – μαργαρίτα 240 χλστ. και μονοπίστονη δαγκάνα. Ένα ελαφρύ, δικάναλο ABS – το οποίο διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό – περιορίζει σημαντικά το ενδεχόμενο εμπλοκής του τροχού κατά το φρενάρισμα σε βρεγμένο και εν γένει ολισθηρό οδόστρωμα.

Οι ζάντες από χυτό αλουμίνιο – διάσταση 17 x 3,50 ίντσες εμπρός και 17 x 4,50 ίντσες πίσω – συνδυάζονται με ελαστικά 120/70 ZR17 και 160/60 ZR17.

Ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων περιλαμβάνει ψηφιακό ταχύμετρο και στροφόμετρο με μπάρες, ρολόι, ψηφιακό δείκτη στάθμης καυσίμου και διπλό χιλιομετρητή. Για το 2014 έχει προστεθεί ένδειξη επιλεγμένης ταχύτητας και ένδειξη στιγμιαίας και μέσης κατανάλωσης.

Η NC750Χ διαθέτει το αποτελεσματικό αντικλεπτικό immobilizer HISS της Honda. (Honda Ignition Security System). Αν ο κωδικός στο ηλεκτρονικό κύκλωμα του κλειδιού δεν ταιριάζει με εκείνον του διακόπτη, ο κινητήρας δεν μπορεί να πάρει εμπρός.

Χάρη στον ηλεκτρονικό ακινητοποιητή, ο κινητήρας μπορεί να εκκινήσει μόνο με κάποιο από τα κλειδιά με το σωστό ηλεκτρονικό κύκλωμα. Επίσης, αν κάποιος προσπαθήσει να ενώσει καλώδια ή να αντικαταστήσει τον κεντρικό διακόπτη, η κεντρική μονάδα διαχείρισης του κινητήρα δεν θα επιτρέψει την εκκίνηση.

Η NC750Χ θα είναι διαθέσιμη στους παρακάτω χρωματικούς συνδυασμούς:

 • Ασημί μεταλλικό Sword
 • Μαύρο Graphite
 • Λευκό ματ Pearl Cool
 • Κόκκινο Candy Arcadian

4. Αξεσουάρ

Καθώς η NC750X θα χρησιμοποιείται συχνά για μικρά ταξίδια και σε καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, μία γκάμα ειδικών, Γνήσιων Αξεσουάρ Honda διατίθεται αποκλειστικά για τη μοτοσυκλέτα, τα οποία δένουν άριστα με το χαρακτήρα της. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται:

 • Μπαγκαζιέρα 35 λίτρων
 • Μπαγκαζιέρα 35 λίτρων μικτής χρήσης
 • Δύο πλαϊνές μπαγκαζιέρες 29 λίτρων
 • Διακοσμητικό κιτ για τις πλαϊνές μπαγκαζιέρες
 • Εσωτερική τσάντα μπαγκαζιέρας 35 λίτρων
 • Εσωτερική τσάντα μπαγκαζιέρας 45 λίτρων
 • Εσωτερικές τσάντες για τις πλαϊνές μπαγκαζιέρες
 • Λεβιέ κιβωτίου DCT
 • Ψηλή ζελατίνα
 • Κάλυμμα πλαϊνού φέρινγκ
 • Αεροδυναμικά φτερά προστασίας για τα γόνατα
 • Αεροδυναμικά φτερά προστασίας για τα πόδια (χαμηλά)
 • Προβολείς ομίχλης LED
 • Τελικό εξάτμισης
 • Θερμαινόμενα γκριπ
 • Παροχή ρεύματος 12V DC
 • Κεντρικό σταντ (ορθοστάτης)
 • Συναγερμός
 • Λουκέτο U (τύπου κριπτονάιτ)

 

5. Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ  
Τύπος Υγρόψυκτος, 4χρονος, 2κύλινδρος σε σειρά με 1 ΕΕΚ  και 8 βαλβίδες
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Διάμετρος x διαδρομή 77 χλστ. x 80 χλστ.
Σχέση συμπίεσης 10.7 : 1
Μέγιστη Ισχύς 40,3kW @ 6.250rpm (95/1/EC)
Μέγιστη ροπή 68Nm @ 4.750rpm (95/1/EC)
Χωρητικότητα λαδιού MT : 3.7L

DCT : 4.1L

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  
Ψεκασμός Ηλεκτρονικός PGM-FI
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 14,1 λίτρα
Κατανάλωση MT: 28,9 χλμ./λίτρο (μέτρηση WMTC)

DCT: 28,9 χλμ./λίτρο (μέτρηση WMTC σε Πρόγραμμα D-Mode)

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  
Μίζα Ηλεκτρική
Συσσωρευτής 12V/11,2AH
Ισχύς ACG MT : 420W/5000rpm

DCT : 450W/5000rpm

Μετάδοση
Τύπος Συμπλέκτη MT:Υγρός, πολύδισκος

DCT: Υγρός, πολύδισκος, υδραυλικός διπλού συμπλέκτη

Τύπος Κιβωτίου MT: Μηχανικό 6 σχέσεων

DCT: 6 σχέσεων  με διπλό συμπλέκτη

Τελική μετάδοση Αλυσίδα
ΠΛΑΙΣΙΟ  
Τύπος Ατσάλινο, τύπου διαμάντι
ΣΑΣΙ  
Διαστάσεις (Μ´Π´Υ) 2210 χλστ. x 840 χλστ. x 1285 χλστ.
Μεταξόνιο 1540 χλστ
Γωνία κάστερ 27°
Ίχνος 110 χλστ
Ύψος σέλας 830 χλστ
Απόσταση από το έδαφος 165 χλστ (ελάχιστη)
Βάρος (πλήρως υγρών) MT: 219 κιλά

DCT: 229 κιλά

ΑΝΑΡΤΗΣΗ  
Τύπος Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χλστ. με διαδρομή 153,5 χλστ.
Τύπος Πίσω Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 150 χλστ.
ΤΡΟΧΟΙ  
Τύπος Εμπρός Χυτό αλουμίνιο
Τύπος Πίσω Χυτό αλουμίνιο
Διάσταση Ζάντας Εμπρός 17M/C x MT3,5”
Διάσταση Ζάντας Πίσω 17M/C x MT4,5”
Ελαστικά Εμπρός 120/70-ZR17M/C (58W)
Ελαστικά Πίσω 160/60-ZR17M/C (69W)
ΦΡΕΝΑ  
Τύπος ABS 2-κάναλο ABS
Τύπος Εμπρός Μονός δίσκος – 320 χλστ. με 2πίστονη δαγκάνα
Τύπος Πίσω Μονός δίσκος 240 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα
ΟΡΓΑΝΑ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  
Όργανα Ψηφιακό ταχύμετρο, ψηφιακό (με μπάρες) στροφόμετρο, ρολόι, ψηφιακός δείκτης στάθμης καυσίμου, διπλός χιλιομετρητής, δείκτης επιλεγμένης σχέσης, στιγμιαίας και μέσης κατανάλωσης και προειδοποιητική λυχνία υπερθέρμανσης κινητήρα.

 

Σύστημα προστασίας HISS
Προβολέας 12V, 60W Χ 1 (μεγάλη σκάλα) / 55W Χ 1 (μεσαία σκάλα)
Πίσω φως 5W x 1

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events