Η Ana Carrasco παίρνει το βραβείο Rey Juan Carlos σαν η αθλητική αποκάλυψη του 2018 – Video

Η Ana Carrasco πήρε το βραβείο Rey Juan Carlos σαν την αθλητική αποκάλυψη του  2018.

Τα Εθνικά Βραβεία Αθλητισμού του 2018, πραγματοποιήθηκαν σε μια τελετή υπό την προεδρία των βασιλέων της Ισπανίας Felipe VI και Letizia με την παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού José Manuel Rodrigues Uribes και του πρόεδρου του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου Irene Lozano.

Ένα σημαντικό βραβείο που αξίζει περισσότερο από τον παγκόσμιο τίτλο Supersport 300 που πέτυχε εκείνη την χρονιά και για το πώς επέστρεψε μετά τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια ιδιωτική προπόνηση στην πίστα Estoril  όπου υπέστησαν ζημιές δύο σπόνδυλοι, D4 και D6.

Η Ισπανίδα, η οποία παρόλο που υπέστη ατύχημα που την κράτησε εκτός των αγώνων τους τελευταίους μήνες του 2020, έχει ανακάμψει και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις πίστες.

Το βραβείο που πήρε η Ισπανίδα οδηγός δεν είναι μόνο επειδή ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς στα Supersport 300. Έγραψε επίσης ιστορία σαν την πρώτη γυναίκα που κέρδισε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας, φέρνοντας τον τίτλο στην Ισπανία. Η Carrasco επέστρεψε στην μοτοσυκλέτα της στην Kawasaki, πέντε μήνες μετά το κάταγμα δύο σπονδύλων και οι αισθήσεις είναι καλύτερες από ό, τι περίμενε.

Ο ποδηλάτης  Alejandro Valverde  και ο σκιέρ  Regino Hernández , ο αθλητής  Yulimar Rojas  ή ο πρώην παίκτης μπάσκετ  Juan Carlos Navarro , ήταν επίσης μεταξύ άλλων, που βραβεύτηκαν από τα  Εθνικά Βραβεία Αθλητισμού του 2018