15 June 2024
BMWCustom - Modifications - ΒελτιώσειςΗλεκτροκίνητα

Η BMW Motorrad παρουσίασε το Custom e-scoote BMW CE 04 Vagabund Moto Concept – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Custom e-scooter BMW CE 04 από τη Vagabund Moto GmbH και την BMW Motorrad Austria.

Ενώ η διεθνής σκηνή Custom γύρω από τη BMW Motorrad αφιερώνει πρωτίστως την εμπνευσμένη δημιουργικότητα, την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τη συνεχή ροή νέων ιδεών στα μοντέλα BMW Motorrad Heritage R 18 και R nineT, ένα εξαιρετικό έργο βασισμένο στην BMW CE 04 έχει πλέον διαμορφωθεί στην Αυστρία.

Σε συνεργασία με την BMW Motorrad Austria στο Σάλτσμπουργκ, ο ειδικός Custom, Vagabund Moto GmbH στο Γκρατς δημιούργησε το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept – ένα κομψό και πολυλειτουργικό e-scooter βασισμένο στο BMW CE 04 για αστική χρήση.

«Ο καθένας ορίζει την κινητικότητα του μέλλοντος με τον δικό του τρόπο. Με το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept, παρουσιάζουμε τώρα τη δική μας ιδέα για ένα κομψό και πολυλειτουργικό αστικό e-scooter που δείχνει πόσο ατομικές είναι οι ανάγκες μετακίνησης με κάθε προσωπικότητα. Δεν εφεύραμε ξανά τον τροχό, αλλά ρίξαμε μια νέα ματιά στη λειτουργία. Το ονομάζουμε αντλώντας από τις συνέργειες μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής με τρόπο που είναι κατάλληλος για καθημερινή χρήση», ειπε ο Paul Brauchart, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Vagabund Moto GmbH, εξηγώντας τη φιλοσοφία πίσω από το BMW CE 04 Vagabund Moto Concept.

Αντίστοιχα, αυτό το προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό σκούτερ κατασκευασμένο στην Αυστρία δεν έχει μόνο έναν ιδιαίτερα ελκυστικό συνδυασμό χρωμάτων σε λευκό, σκούρο πράσινο, μπεζ και μαύρο, αλλά διαθέτει επίσης διάφορα λειτουργικά στοιχεία που έχουν δημιουργηθεί με φρέσκο, μοντέρνο στυλ σχεδίασης και εστιάζοντας σε έναν νεανικό κοινό.

Για παράδειγμα, ένα φιλικό χαμογελαστό πρόσωπο όχι μόνο παρέχει μια συναρπαστική οπτική έμφαση στην πλήμνη του μπροστινού τροχού, αλλά εμφανίζεται και στο τζάμι των ενδεικτικών λυχνιών. Αυτό που έχει απομείνει, ωστόσο, είναι η εντυπωσιακή τεχνική φιλοσοφία της BMW CE 04 με βασικά δεδομένα όπως μέγιστη απόδοση 31 kW (42 hp), δυναμική επιτάχυνση 2,6 δευτ. από 0 έως 50 km/h, αυτονομία 130 km (σύμφωνα με σε WMTC) και χρόνο φόρτισης μόλις 65 λεπτών από 0% έως 80% – με προαιρετικό γρήγορο φορτιστή στο μέγιστο ρεύμα φόρτισης.

«Με αυτό το έργο προσαρμογής ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τονίσουμε την τεράστια μεταβλητότητα της BMW CE 04. Ταυτόχρονα, επρόκειτο να είναι ένα όχημα που απευθύνεται ιδιαίτερα στους νέους, σπορ ανθρώπους σε ένα αστικό περιβάλλον και να είναι ακόμα κατάλληλο για κάθε τύπο πελάτη. Η φρέσκια, μοντέρνα σχεδίαση του CE 04 συμβαδίζει ιδιαίτερα με τη φιλοδοξία του για σπορ τρόπο ζωής», προσθέτει ο Oliver Balzer, επικεφαλής της BMW Motorrad Austria.

Σύμφωνα με το σύνθημα «Η δράση συναντά τη μόδα», η BMW CE 04 Vagabund Moto Concept έλαβε μια λειτουργική επάνω θήκη για να συμπληρώσει τον στάνταρ χώρο αποθήκευσης, μαζί με μια σανίδα του σερφ με σύστημα μεταφοράς ενσωματωμένο στο όχημα – είτε για ταξίδι στο θάλασσα ή στην πλησιέστερη λίμνη. «Η σανίδα του σερφ δεν είναι απλώς ένα κομμάτι αθλητικού εξοπλισμού: είναι επίσης μια μεταφορά για έναν βιώσιμο αστικό τρόπο ζωής. Η BMW CE 04 Vagabund Moto Concept συνδυάζει εργασία, αναψυχή και ατομική αίσθηση, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει αντίφαση μεταξύ αυτών των τομέων», καταλήγει ο Oliver Balzer.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner