29 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η BMW Motorrad παρουσίασε το νέο ConnectedRide Navigator συμβατό με όλες τις μοτοσικλέτες BMW που κατασκευάστηκαν από το 2014 και μετά

Κατευθυνθείτε προς τις πιο όμορφες τοποθεσίες του κόσμου, χωρίς να χάνετε τον προορισμό σας – το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator συνδέει με τους δρόμους του κόσμου όλες τις BMW που διαθέτουν προ-εγκατάσταση για σύστημα πλοήγησης.

Χρησιμοποιώντας το προσωπικό BMW ID, όλες οι διαδρομές, οι καταγραφές και ο σχεδιασμός διαδρομής συγχρονίζονται μεταξύ του navigator και της εφαρμογής BMW Motorrad και, επομένως, είναι επίσης διαθέσιμες στο BMW Motorrad app ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Τόσο οι χάρτες όσο και οι λειτουργίες του navigator παραμένουν πάντα ενημερωμένα, καθώς η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή. Ο τρόπος λειτουργίας του BMW Motorrad ConnectedRide Navigator μέσω του πολυχειριστηρίου και χάρη στην απρόσκοπτη ενσωμάτωσή του στο smartphone θέτει νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Μεγάλη οθόνη με υψηλή φωτεινότητα που ταιριάζει απόλυτα στις οθόνες TFT της BMW Motorrad .

Η πολύ φωτεινή οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη, ακόμα και στην περίπτωση που η άμεση ηλιακή ακτινοβολία προσπίπτει στην επιφάνειά της. Το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator συνδυάζεται άψογα με τις οθόνες της μοτοσικλέτας και με ολόκληρο τον κόσμο εμπειρίας της BMW Motorrad. Η γραφική απεικόνιση και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη εναρμονίζονται τέλεια και ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη λειτουργική φιλοσοφία της οθόνης TFT και του BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Οι οθόνες επίσης συντονίζονται μεταξύ τους όσον αφορά την ένταση του φωτός, την αντανάκλαση και την αντιανακλαστική επίστρωση. Το Navigator φορτίζεται μέσω του ενσωματωμένου δικτύου της BMW. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να φορτιστεί σε ελάχιστο χρόνο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C με ρεύμα φόρτισης έως και 2,4 A.


Δυνατότητα ενημέρωσης, συγχρονισμός στο cloud και συμβατότητα με παλιότερες μοτοσικλέτες.

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator αναπτύχθηκε εσωτερικά και οι ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται απευθείας μέσω των συστημάτων της BMW Motorrad. Όπως κατ’ αναλογία συμβαίνει με ένα smartphone, οι ενημερώσεις για τις λειτουργίες και τους χάρτες υποδεικνύονται ενεργά.  Οι ενημερώσεις εγκαθίστανται απευθείας στο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Το μόνο που απαιτείται είναι μια online σύνδεση δεδομένων (WLAN ή μια κάρτα SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης). Δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες κυκλοφορίας, οι οποίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, το navigator μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο είτε μέσω ενός WiFi hotspot (μέσω του smartphone των πελατών, για παράδειγμα) είτε μέσω της κάρτας SIM που έχει εγκαταστήσει ο πελάτης. Αυτό είναι εφικτό ακόμη και εν κινήσει ώστε το σύστημα να είναι πάντα επικαιροποιημένο.

Το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator αποτελεί μέρος του MyBMW Cloud. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator με το λογαριασμό του MyBMW, συνδέοντας τη συσκευή με το BMW Cloud, ώστε να συγχρονίσει τις προγραμματισμένες διαδρομές του, εκείνες που έχει διανύσει και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει μια μεμονωμένη διαδρομή σε οποιαδήποτε τελική συσκευή (BMW app, πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή κλπ.), η οποία στη συνέχεια είναι άμεσα διαθέσιμη σε οποιαδήποτε καταχωρημένη τελική συσκευή. Οι διαδρομές που δημιουργούνται σε άλλα portal μπορούν επίσης να εισαχθούν στο BMW Cloud και να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καταχωρημένες τελικές συσκευές.

Το hardware και το λογισμικό του νέου BMW Motorrad ConnectedRide Navigator είναι συμβατά με όλες τις μοτοσικλέτες BMW που κατασκευάστηκαν από το 2014 και μετά (με περιορισμούς), υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν πολυχειριστήριο και εφόσον υπάρχει ήδη προ-εγκατάσταση για το σύστημα πλοήγησης ή αυτό έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων ως μέρος των γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad.

Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση smartphone προσφέρει μέγιστη λειτουργική άνεση.

Επιπλέον, όλες οι λειτουργίες του smartphone και ειδικότερα οι εφαρμογές πολυμέσων όπως το Spotify και οι λειτουργίες τηλεφώνου μπορούν να ελέγχονται κεντρικά και να συντονίζονται μέσω του νέου BMW Motorrad ConnectedRide Navigator. Ειδικότερα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ένταση του ήχου τόσο για όλες τις πηγές όσο και για κάθε μία ξεχωριστά. Όλες οι άλλες τελικές συσκευές, όπως τα κράνη αναβάτη και συνεπιβάτη, καθώς και τα BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses, μπορούν επίσης να συνδεθούν στο Navigator μέσω Bluetooth και να ελέγχονται ανάλογα. Οι αποθηκευμένες στο smartphone προσωπικές επαφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο Navigator για λειτουργίες τηλεφώνου και δρομολόγησης.

Το νέο BMW Motorrad ConnectedRide Navigator θα διατίθεται από 1η Νοεμβρίου 2023 και θα πρέπει απλά να τοποθετηθεί στην προ-εγκατεστημένη βάση του συστήματος πλοήγησης και να κλειδωθεί με το κλειδί της μοτοσικλέτας.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events