Η BMW παρουσίασε την νέα S 1000 R και την νέα G 310 R – Video – Photo

Την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, η BMW Motorrad αποκάλυψε δύο νέα Roadster μοντέλα. Σε παγκόσμια πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης, είδαμε τις νέες  S 1000 R και G 310 R του 2021.

BMW S 1000 R

Συναισθηματική εμφάνιση Roadster σε συνδυασμό με δυναμική συμπεριφορά Supersport – αυτό είναι το θέμα της νέας BMW S 1000 R. Το Dynamic Roadster που βασίζεται στο S 1000 RR εισέρχεται σε μια νέα διάσταση, όπως ισχυρίζεται η BMW.

«Με το νέο μας S 1000 R, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τα πλεονεκτήματα του προκατόχου του και να λάβουμε υπόψη τις δυνατότητες που μας γνωρίζουν από τον τύπο και τα σχόλια των πελατών στο νέο S 1000 R. Η ομάδα έκανε επίσης τέλεια χρήση των παρεχόμενων πλεονεκτημάτων από τη νέα αρχιτεκτονική»

Προέρχεται από το Supersport S 1000 RR στους βασικούς τομείς κινητήρα και σασί, το δυναμικό Roadster προσφέρει την ίδια καινοτόμο τεχνολογία. Η στενή συγγένεια με το “RR” μπορεί να φανεί από κάθε γωνία. Με τη μείωση του στα βασικά, το νέο S 1000 R προσφέρει πρωτοφανή δυναμική απόκριση. Χάρη στη βελτιστοποιημένη επιτάχυνση με ισχύ αιχμής 121 kW (165 hp) σε συνδυασμό με το ασυναγώνιστο χαμηλό βάρος 199 kg (DIN), καθώς και ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), φωτισμό LED πλήρους κλίμακας και πολλά άλλα στάνταρ, το νέο S 1000 R θέτει και πάλι το σημείο αναφοράς στο δυναμικό τμήμα Roadster.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ >>>

BMW G 310 R

Μια ανάσα καθαρού αέρα για το Dynamic Roadster. Με τον ισχυρό, δυναμικό μονοκύλινδρο, η εμφάνιση της BMW G 310 R το 2015 άνοιξε τον κόσμο του Dynamic Roadster της BMW Motorrad για το τμήμα μηχανών κάτω των 500 cc. Γρήγορη και ευέλικτη στην πόλη, με αυτοπεποίθηση και ισχυρό τρόπο στον ανοιχτό δρόμο – ως αποτέλεσμα, το ζωντανό, εύχρηστο Dynamic Roadster ευχαρίστησε πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, ειδικά τους νεοεισερχόμενους. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτό το μέλλον, η BMW Motorrad έχει καταστήσει την BMW G 310 R κατάλληλη για το μέλλον και της προσφέρει μια σειρά από βελτιώσεις.

Μονοκύλινδρος κινητήρας σύμφωνα με την αναγνώριση EU-5 με αυτόματη ενίσχυση ρελαντί, ηλεκτροκινητήρα ρυθμιστή πεταλούδας και
αυτο-ενισχυμένο συμπλέκτη αντιολισθητικής κίνησης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ >>>

VIDEO της παρουσίασης των δυο νέων μοντέλων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

BMW S 1000 R

BMW G 310 R

Related Posts