Η Βόρεια Ιρλανδία θα κάνει το ντεμπούτο της στο WSBK το 2019

Η Lake Torrent Circuit επιβεβαίωσε ότι θα φιλοξενήσει Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Η Developer Manna Developments και η Dorna WSBK Organization είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή μιας τριετούς συμφωνίας για την φιλοξενία των αγώνων WSBK στην (υπο κατασκευή) πίστα, Lake Torrent Circuit.

Βρίσκεται στο Coalisland, μόλις 40 λεπτά από το Belfast, η νέα πίστα είναι έργο της Manna Developments και ελπίζει να αναζωογονήσει την περιοχή μέσω νέων θέσεων εργασίας στους τομείς των επιχειρήσεων, στην μηχανολογία και στον τουρισμό. Η σχεδίαση έχει γίνει από την Driven International και ο στόχος είναι να μετατρέψει τα 163 στρέμματα σε μια πίστα παγκόσμιας κλάσης .

Τώρα βρίσκεται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και οι εργασίες στην Lake Torrent Circuit αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος, καθώς προετοιμάζονται να κατασκευάσουν μια διαδρομή 3,6 χιλιομέτρων με 12 στροφές πλάτους 12-15 μέτρων και ύψους +/- 30 μέτρων. Εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν 700 θέσεις εργασίας στη φάση κατασκευής των 18 μηνών και στο μακροπρόθεσμο σχέδιο είναι η κατασκευή επιπλέον 90 λιανικών και επιχειρηματικών μονάδων γύρω από την πίστα, ενώ θα προσφέρει τεράστια οικονομική ώθηση στην περιοχή.

 

Related Posts