Η ΕΚΟ κλήρωσε την Ducati Supersport από τον διαγωνισμό της – video

Με εντυπωσιακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της EKO Racing 100, με κορυφαίο δώρο μια μοτοσικλέτα Ducati Supersport!

Η ΕΚΟ πρωτοπορεί, για ακόμα μια φορά, παρουσιάζοντας και αναπτύσσοντας έναν διαγωνισμό βασισμένο αποκλειστικά σε ψηφιακές πλατφόρμες και digital media. Και μάλιστα, με πρωτοφανή επιτυχία αφού πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών! Δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι επέλεξαν ΕΚΟ Racing 100 και συμμετείχαν στο μεγάλο διαγωνισμό για τα 10 μεγάλα δώρα:
Μια (1) μηχανή DUCATI Supersport, χρώμα κόκκινο, 937cc, 110hp, αξίας 14.950€
Δύο (2) δωροεπιταγές καυσίμων EKO Racing 100 αξίας 500€
Επτά (7) είδη εξοπλισμού DUCATI:
– 100% αδιάβροχο μπουφάν Ducati Tour V Λιανικής αξίας 466€
– Κράνος Ducati AGV K5 Dark Rider V2 Λιανικής αξίας 375€
– Ρολόι χειρός χρονογράφος Λιανικής αξίας 202€
– Αντιανεμικό μπουφάν Λιανικής αξίας 161,60€
– Φούτερ με κουκούλα Ducati Corse Λιανικής αξίας 100€|
– Τσάντα πλάτης Λιανικής αξίας 49,80€
– Σάκος γυμναστηρίου Λιανικής αξίας 60€

Η πρώτη κλήρωση για την ανάδειξη των 10 τυχερών έγινε στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ η δεύτερη και τελική κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της Ducati Supersport πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο Tin Pan Alley, παρουσία δημοσιογράφων, αλλά και εκπροσώπων του Ομίλου ΕΛΠΕ, της ΕΚΟ και της Ducati.

Μέσα από μια εντυπωσιακή προβολή video 3DMapping, οι καλεσμένοι είδαν την πολυπόθητη Ducati Supersport να κάνει ένα φαντασμαγορικό virtual ταξίδι!

Παρουσιαστής της ξεχωριστής βραδιάς ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν, φυσικά, ο νικητής της Ducati Supersport, ο κος Γεώργιος Παντελής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Related Posts