Η Honda κέρδισε την pole position για τον 8ωρο της Suzuka – Αποτελέσματα – Honda, Kawasaki και Yamaha στο TOP 3

Η ομάδα του HRC κέρδισε την pole position για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής FIM, με το CBR1000RR-RSP για τον αυριανό 43ο αγώνα της Suzuka 8 Hours της σεζόν EWC 2022.

Ο 8ωρος αγώνας αντοχής της Suzuka θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αγώνες στους δυο τροχούς και για αυτό βλέπουμε σε αυτόν τον αγώνα να συμμετέχουν οδηγοί από αλλα παγκόσμια πρωταθλήματα, όπως συμβαίνει και φέτος!

Μετά από μικτές συνθήκες στη Suzuka, η pole position καθορίστηκε σε μια συνεδρία 40 λεπτών για δύο αναβάτες από κάθε ομάδα.

Για την Team HRC, ήταν ο Nagashima που πίεσε πρώτος, με τον πρώτο του γρήγορο γύρο, να αποδεικνύεται αήττητος για το υπόλοιπο της συνεδρίας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 2.04.934. Η ομάδα αποτελείτε από τους οδηγούς: Tetsuta NAGASHIMA,  Takumi TAKAHASHI και Iker LECUONA !

Η επόμενη ταχύτερη ομάδα ήταν η Kawasaki Racing Team Suzuka 8H ZX-10R με τον 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή WSBK, Jonathan Rea να σημειώνει 2.05.149 και να φέρνει την ομάδα στην 2η θέση της εκκίνησης! Η ομάδα αποτελείτε από τους οδηγούς: Leon HASLAM –  Alex LOWES και Jonathan REA!

Την κορυφαία τριάδα έκλεισε η ομάδα της Yamaha, YART – Yamaha Official Team EWC  με τον Karel Hanika να γράφει χρόνο 2:05.769 που έδωσε στην ομάδα την 3η θέση στην εκκίνηση!  Η ομάδα αποτελείτε από τους οδηγούς: Marvin FRITZ,  Niccolò CANEPA και Karel   HANIKA !

ΣΧΑΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner