Η HUSQVARNA επιβεβαιώνει την επιστροφή της στην κατηγορία street – EICMA 2015

Η HUSQVARNA MOTORCYCLES κατοχυρώνει την επιστροφή της στο κομμάτι των street μοτοσυκλετών, με την παράγωγη δυο νέων μοτοσυκλετών από την οικογένεια VITPILEN και το λανσάρισμα του πρωτότυπου μοντέλου VITPILEN 701.

EICMA-2015-YAMAHA-mt10-1
Το περίπτερο της HUSQVARNA στην EICMA 2015 στο Μιλάνο

Γιορτάζοντας 112 χρόνια παράδοσης στις κατηγορίες offroad και street, η Husqvarna Motorcycles ενισχύει περεταίρω την παρουσία της στην κατηγορία των street μοτοσυκλετών, με την εκτεταμένη και πρωτοποριακή γκάμα μοντέλων VITPILEN.

Με τις 701 ENDURO και 701 SUPERMOTO οι οποίες έχουν ήδη παρουσιαστεί και έχουν τύχει θερμής υποδοχής, η Husqvarna Motorcycles παραμένει προσηλωμένη στην εκπλήρωση της υπόσχεσης για την διεύρυνση της street γκάμας της.

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της Husqvarna Motorcycles  στην EICMA 2015, στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Η δημοσιογραφική παρουσίαση της Husqvarna Motorcycles στην EICMA 2015, στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Αναγνωρισμένη και παγκοσμίως βραβευμένη για το μοναδικό σχεδιασμό της, η Husqvarna VITPILEN 401 αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα στα καταστήματα. Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην εμβληματική Husqvarna Silverpilen της δεκαετίας του ’50, συνδυάζοντας σύγχρονη τεχνολογία και υψηλής ποιότητας υλικά ενώ θα είναι διαθέσιμη προς πώληση την άνοιξη του 2017.

4U4A2001_s

Ένα συναρπαστικό νέο μέλος της οικογένειας VITPILEN, το οποίο θα  φτάσει στα καταστήματα των συνεργατών της εταιρίας ταυτόχρονα με την 401, είναι η ολοκαίνουργια VITPILEN 125. Η μινιμαλιστική σχεδιαστικά VITPILEN 125, είναι εφοδιασμένη με μονοκύλινδρο κινητήρας 125cc, παραμένοντας πιστή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδίασης του μεγαλύτερου αδερφού της.

Συνεχίζοντας την παράδοση της μάρκας στη δημιουργία πρωτοποριακών μοτοσυκλετών που προσφέρουν απολαυστικές και ενθουσιώδεις οδηγικές εμπειρίες, η Husqvarna Motorcycles είναι επίσης περήφανη που παρουσιάζει το πρωτότυπο μοντέλο VITPILEN 701.

EICMA-2015-YAMAHA-mt10-2
VITPILEN 701

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της VITPILEN 701, έγιναν στην 73η Παγκόσμια Έκθεση μοτοσυκλετών EICMA. Η VITPILEN 701 είναι μια γνήσια street μοτοσυκλέτα, η οποία κάνει το επόμενο βήμα στοπροοδευτικό όραμα της Husqvarna για έπεκταση στην κατηγορία street. Χωρίς να ακολουθεί τους καθιερωμένους κανόνες βιομηχανικού σχεδιασμού, είναι ένα τολμηρό βήμα σε νέα εδάφη. Κάθε κομμάτι του σχεδίου αυτής της νέας μοτοσυκλέτας, εξετάσθηκε σε βάθος και μελετήθηκε προσεκτικά.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=w2ptjgBDzAg”]

_M4S0524_s

Εμπνευσμένη από την ίδια μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση της οικογένειας VITPILEN, η Husqvarna VITPILEN 701 είναι μια ολοκαίνουργια και σύγχρονη μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Είναι μια μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για να παρέχει  αυθεντική και συναρπαστική οδηγική εμπειρία.

EICMA-2015-YAMAHA-mt10-4
VITPILEN 701

Με την εκτεταμένη γκάμα μοντέλων VITPILEN, ενισχύοντας τη θέση της μάρκας στο κομμάτι των μοτοσυκλετών street, η Husqvarna Motorcycles θα παραμείνει πιστή στο όραμά της, όσον αφορά τη δημιουργία αξιόπιστων και state-of-the-art μοτοσυκλετών.

EICMA-2015