Η Husqvarna Motorcycles σας προσκαλεί στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2017

H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ VITPILEN 401 & ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ HUSQVARNA MOTORCYCLES

Με την επίσημη επιστροφή της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας μετά από εννέα χρόνια να βρίσκει την Husqvarna Motorcycles σε μία από τις καλύτερες περιόδους της πρόσφατης ιστορίας της, η Husqvarna Motorcycles Hellas έχει την τιμή να φιλοξενεί τα νέα μοντέλα της εταιρείας στο περίπτερό της.

Από την Πέμπτη 24 Απριλίου και για τέσσερις ολόκληρες μέρες είστε όλοι καλεσμένοι να δείτε και να θαυμάσετε από κοντά την ολοκαίνουρια VITPILEN 401 καθώς και ορισμένα από τα πλέον χαρακτηριστικά μοντέλα των οικογενειών ENDURO, MOTOCROSS και SUPERMOTO.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Husqvarna Motorcycles τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει η μοναδική VITPILEN 401. Κάνοντας την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η νέα VITPILEN 401 αποτελεί στην ουσία το πρώτο μοντέλο της οικογένειας ‘Real Street’ μοντέλων της Husqvarna.

Απαλλαγμένη από κάθε περιττή λεπτομέρεια η νέα VITPILEN 401 αποτελεί μια ωδή στην απλότητα, συνδυάζοντας πρωτοποριακό design με τεχνολογία αιχμής. Κινούμενη από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 375cc, προσφέρει αιχμηρές επιδόσεις και απευθύνεται σε μία νέα γενιά αστικών αναβατών οι οποίοι αναζητούν μία ειλικρινή και απόλυτα προσβάσιμη μοτοσυκλέτα.

Θα βρείτε τη νέα VITPILEN 401 αλλά και τα άλλα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles στο περίπτερο με αριθμό #33.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017
Ημερομηνία Διεξαγωγής:
20 με 24 Απριλίου, 2017

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινές: 14:00μμ έως 21:00μμ
Σαββατοκύριακο: 10:00πμ έως 21:00μμ

Δείτε εδώ το επίσημο video παρουσίασης της VITPILEN 401: