1 March 2024
WSBK 2024

Η KAWASAKI παρουσίασε την ομάδα της στο WorldSBK για το 2024 – VIDEO – Φωτογραφίες

Οι επίσημοι αναβάτες του 2024, Alex Lowes και Axel Bassani, έκαναν την παρουσίαση της ανανεωμένης ομάδας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike KRT και αποκάλυψαν το εργοστασιακό Ninja ZX-10RR στη δημόσια παρουσίαση της ομάδας την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024.

Οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί χρωμάτων, τα πακέτα γραφικών και τα στυλ ομαδικών ρούχων της KRT παρουσιάστηκαν στα μέσα ενημέρωσης και τους θαυμαστές σε όλο το κόσμο μέσω των ψηφιακών πλατφορμών στις 18:00-CET.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές εδώ και αρκετό καιρό έχουν σημειωθεί εντός της προσπάθειας της KRT από το τέλος της σεζόν 2023, σε ετοιμότητα για την επικείμενη επανεκκίνηση των αγώνων. Είναι εύλογο ότι το οπτικό στοιχείο των μοτοσυκλετών και αναβατών είναι επίσης μια μικρή απόκλιση από κάποιες προηγούμενες νόρμες.

VIDEO

Οι οδηγοί φέτος όπως είπαμε θα είναι ο έμπειρος οδηγός της KRT, Lowes μαζί με τον δυο φορές πρωταθλητή των Independent Riders, Axel Bassani. Ο φιλόδοξος νεαρός Ιταλός απολαμβάνει τώρα την πρώτη του γεύση ως επίσημος αναβάτης στο WorldSBK.

Ο Alex έχει τώρα τον Pere Riba ως επικεφαλής του πληρώματος του, με τον Marcel Duinker να είναι υπεύθυνος για την καμπύλη εκμάθησης του Axel στην πίστα. Άλλες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί εντός του πληρώματος και του προσωπικού για να αναζωογονηθεί η συνολική προσπάθεια.

Μετά την χειμερινή ανάπτυξη από την KMC στην Ιαπωνία και τους παγκόσμιους τεχνικούς συνεργάτες τους, οι Lowes, Bassani και τα αντίστοιχα τεχνικά συνεργεία τους απολάμβαναν ένα επιτυχημένο πρόσφατο πρόγραμμα δοκιμών στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Εκτελούν τις ρυθμίσεις των μηχανών τους για να ταιριάζουν σε μια σειρά πρόσφατων αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς WorldSBK.

Όσον αφορά το Ninja ZX-10RR, έχει πλέον πρόσθετες στροφές αιχμής και ορισμένες εσωτερικές αναβαθμίσεις για την τροποποίηση της αδράνειας του κινητήρα, καθώς και μερικές μικρές αλλά βασικές αλλαγές στο επάνω άκρο. Σε συνδυασμό, αυτές οι πρωτοβουλίες θα επιτρέψουν στη μοτοσυκλέτα WorldSBK του 2024 να έχει επιπλέον 500 rpm στην κορυφή του εύρους στροφών.

Alex Lowes (Kawasaki Racing Team Rider): «Μου αρέσουν πολύ τα νέα χρώματα για το 2024, είναι λίγο διαφορετικά. Κάθε δεύτερη χρονιά υπήρχαν κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου ακόμα. Μπαίνω στο 2024 με πολλή αισιοδοξία. Κατά κάποιο τρόπο η μοτοσυκλέτα, το πακέτο και η ομάδα είναι ίδια, αλλά έχω διαφορετικό προσωπικό να συνεργαστώ. Έχουμε κάποιες μικρές αναβαθμίσεις και εργαζόμαστε πολύ σκληρά το χειμώνα, ειδικά στις αδύναμες περιοχές μας, κάνοντας τη μοτοσυκλέτα πιο εύκολη στη διαχείριση σε απόσταση αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που έχουμε κάνει. Το αν αρκεί αυτό για να είμαστε μπροστά κάθε εβδομάδα, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Αλλά σίγουρα αισθάνομαι ότι έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά από πέρυσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω και θα κατευθυνθώ στο Phillip Island για το τελευταίο τεστ προετοιμασίας και τον πρώτο γύρο.»

Axel Bassani (Kawasaki Racing Team Rider): «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιτέλους θα δείξω στον κόσμο τη νέα ζωντανή εμφάνιση της KRT για τη σεζόν 2024. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό σχέδιο και μου αρέσει. Σίγουρα υπάρχει ακόμα πολύ πράσινο αλλά μερικά διαφορετικά χρώματα. Είναι επίσης πολύ καλό να βλέπω επιτέλους την εργοστασιακή μου μοτοσυκλέτα σε εργοστασιακά χρώματα. Είναι πάντα ωραίο να έχεις μια νέα εμφάνιση κάθε σεζόν. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και επίσης όλα τα νέα ρούχα της ομάδας. Το πράσινο της Kawasaki είναι πάντα ξεχωριστό. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν μαζί. Ανυπομονώ να πάω στην Αυστραλία σύντομα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events