Η MICHELIN στις πρώτες θέσεις των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων 2020

Η MICHELIN κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Κορυφαία Κατηγορία SUPERBIKES  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας με το Δημήτρη Παπαγγέλου (με μοτοσυκλέτα HONDA CBR1000RR που προετοιμάζει ο Γιάννης Μπούστας) σε 2 πρώτες θέσεις.

Τα ελαστικά MICHELIN POWER SLICK ήταν στην κορυφή του βάθρου σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς τις υπόλοιπες 2 νίκες κατέκτησε ο Σωτήρης Μπεγνής (με YAMAHA R1 που προετοιμάζει ο Κώστας Γιαννακόπουλος), ο οποίος πέτυχε και τους ταχύτερους χρόνους στους αγώνες του 2020.

Τα ελαστικά MICHELIN POWER CUP βοήθησαν το Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο (τη μοτοσυκλέτα προετοιμάζει ο Κώστας Λογοθέτης) να κατακτήσει το κύπελλο της κατηγορίας OPEN, καθώς μονοπώλησε τις νίκες της κατηγορίας με 4 σε ισάριθμους αγώνες .

Εξαιρετικούς χρόνους πέτυχαν και στην κατηγορία SUPERSPORT τα ελαστικά MICHELIN POWER CUP με το Σταύρο Τριντή ,το 16χρονο  Χρήστο Παπανικολάου και το Μενέλαο Κοντογιάννη που κατέκτησαν τη 2η, 3η και 4η θέση του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

Τα MICHELIN STARCROSS 5 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Motocross της κατηγορίας ΜΧ2Τ με το Δημήτρη Σάγμαλη με YAMAHA YZ125(3ος επίσης στην κατηγορία ΜΧ2). Επίσης πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις και  κατέκτησαν βάθρα οι αναβάτες των ομάδων ΚΤΜ MOTOREX MICHELIN  Ανέστης Ράδος (4η θέση στο πρωτάθλημα της ΜΧ2) και HUSQVARNA MOTUL MICHELIN Αλέξανδρος Γεωργαντάς (2η θέση στο πρωτάθλημα ΜΧ2) αλλά και ο Άρης Τσαρνάς (MX1) που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Πρωτάθλημα, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο δεύτερο αγώνα της Προσοτσάνης.

«Τα ελαστικά MICHELIN που ενσωματώνουν τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας στους μεγαλύτερους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, χάρισαν μεγάλες νίκες και ωραίες στιγμές και φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για δίτροχα. Με τις σωστές επιλογές ελαστικών από μια πλήρη γκάμα βοηθήσαμε τους αγωνιζόμενους που εμπιστεύονται τα ελαστικά μας να κατακτήσουν πρωταθλήματα και νίκες. Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους αναβάτες μας!», δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Key Account Manager 2 Wheels στη Michelin Ελλάδας.

Related Posts