Η νέα Ducati SuperSport S στο World Ducati Week – κατασκοπευτική φωτογραφία

Το World Ducati Week είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή, με τους ducatisti από όλο τον κόσμο να συγκεντρώνονται στο Misano της Ιταλίας για δύο ημέρες διασκέδασης.

Από τα πολλά αξιοθέατα στο Misano World Circuit Marco Simoncelli, οι λάτρεις της Ducati θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια τρεις νέες  μοτοσυκλέτες που  θα κάνουν το ντεμπούτο τους επίσημα στην EICMA στο Μιλάνο.

Ducati-SuperSportS-WorldDucatiWeek-spyΗ μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες θα παρουσιαστεί σε ιδιωτικό χώρο με προσκεκλημένους από την Ducati, με όρους αυστηρούς, χωρίς να επιτρέπετε η φωτογράφηση, και τα  κινητά τηλέφωνα για ευνόητους λόγους.

Παρόλα  αυτά όπως ήταν αναμενόμενο μια φωτογραφία διέρρευσε στο Internet  και όπως μπορείτε να δείτε έχει τραβηχτεί κρυφά για αυτό και η ποιότητα της δεν είναι αρκετά καλή.

Αυτό που μπορούμε να δούμε όμως στη φωτογραφία, είναι ότι η εν λόγω μηχανή ονομάζεται Ducati Supersport S, ένας φόρος τιμής στις μοτοσυκλέτες με το ίδιο όνομα που κατασκεύασε για πρώτη φορά η Ducati σχεδόν 40 χρόνια πριν.

Τα λίγα που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι ότι η Ducati SuperSport S αντλεί τις γραμμές της από την Panigale, και  με το πλαίσιο χωροδικτύωμα σαφώς ορατό.

Θα περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συνταμένοι

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner