Η Team33MGR με τον Βασίλη Στάμου στον 1ο & 2ο αγώνα ταχύτητας 2021 στις Σέρρες

Δελτίο τύπου: Επιστροφή στους αγώνες ταχύτητας μετά την αποχή του 2020, της ομάδας και τον Βασίλη Στάμου στην κατηγορία racing250, στον διπλό αγώνα της χρονιάς για το 2021, που έγινε μαζί με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ταχύτητας, στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Σε ένα πάρα πολύ ζεστό 3ημερο στην πίστα των Σερρών με θερμοκρασίες που αγγίζαν τους 40 βαθμούς, έγινε ο διπλός αγώνας της κατηγορίας Racing250 , με 9 συμμέτοχες Ελλήνων οδηγών.

Η μοτοσικλέτα μας Yamaha TZ250, με νέο νούμερο συμμετοχής το 5, δοκιμάστηκε στης υψηλές θερμοκρασίες και στα μεγάλα ποσοστά υγρασίας,  όπου οι μηχανικοί της ομάδας (Γιάννης Μιχάλης & Γιάννης Λουκάτος) έπρεπε να αλλάζουν της ρυθμίσεις συνεχώς , διατηρώντας τις καλές επιδόσεις αλλά και την αξιοπιστία της μοτοσικλέτας.

Στάμου Βασίλης: «Στον πρώτο αγώνα, ξεκίνησα από την 6η θέση της σχάρας. Η εκκίνηση μου δεν ήταν καλή ,αλλά γρήγορα ήμουν στην 4η θέση ακολουθώντας τους πρωτοπόρους, ο ρυθμός ήταν γρήγορος και δεν κατάφερα να κρατηθώ πίσω από τον Κώστα Σακελαρίου τερματίζοντας στην 4η θέση σε ένα μοναχικό αγώνα.»

Στον δεύτερο αγώνα ξεκίνησα από την 5η θέση, επαναλαμβάνοντας  μια ακόμα κακή εκκίνηση , ζεστός όμως από τον αγώνα της προηγουμένης ημέρας, από τον 4ο γύρο ήμουν στην δεύτερη θέση κάνοντας μια διαφορά που έφτασε τα 7 δευτερόλεπτα από τον 3ο Αντώνη Λάσκαρη. Οι τελευταίοι γύροι ήταν μοναχικοί, με τον Αρναουτάκη στην 1η θέση να έχει κάνει μεγάλη διαφορά. Η χαλάρωση  που είχα στην ασφάλεια της 2ης θέσης ήταν καταστροφική, αφού ο Ανδρέας Λεφέβρ, κάλυψε την διαφορά, και με περάσει στον τελευταίο γυρο, λίγες στροφές πριν τον τερματισμό. Έτσι είδα την καρό σημαία 3ος , κλείνοντας την 3η θέση του βάθρου του 2ου αγώνα της σεζόν.»

Η 4η και 3η θέση στους 2 πρώτους αγώνες της σεζόν φέρνουν τον οδηγό μας στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς.

Η ομάδα δίνει το επόμενο ραντεβού στα Μέγαρα για τον 3ο αγώνα, μετα τις καλοκαιρινές διακοπές.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας:

Αγροευβοική στο Μαντούδη Ευβοίας

Sixdays Service Point στην Θεσσαλονίκη για την αναρτήσεις της μοτοσικλέτας

Bikespirit χορηγός επικοινωνίας

Koukakismotoclub στην Χαλκίδα για τα αναλώσιμα