Η Triumph παρουσιάζει το  πρωτότυπο Tiger Sport 660 – VIDEO – Φωτογραφίες

Oι τελευταίες εικόνες (Φωτογραφίες και Video) της Triumph με το Tiger Sport 660 δείχνουν την τελευταία φάση του πρωτοτύπου μοντέλου.

Η ομάδα της Triumph δοκιμάζει το τελικό πρωτότυπο της νέας Tiger Sport 660 που πρόκειται να φέρει τα πλεονεκτήματα του τρικύλινδρου κινητήρα στην κατηγορία των σπορ adventure μεσαίου κυβισμού.

H Triumph με αυτό το μοντέλο στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της σε αυτή την κατηγορία.

Οι πρόσφατες «κατασκοπευτικές» λήψεις του τελικού πρωτοτύπου, Tiger Sport 660 δόθηκαν από την ιδιά την εταιρεία.

Το Tiger Sport 660 θα διαθέτει τον ίδιο τρικύλινδρο υδρόψυκτο κινητήρα DOHC 12 βαλβίδων 650 κ.εκ. από την Trident. Θα αποδίδει 72,05 ίππους στις 10.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 42,85 κιλά στις 6.660 σ.α.λ. Το νέο μοντέλο θα έχει μια πιο σπορ αναβάθμιση στον κινητήρα.

Το νέο μοντέλο δείχνει αναφορές για το πλαίσιο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης από το Trident. Ωστόσο, το πρωτότυπο έρχεται με το δικό του φέρινγκ με ψηλότερη δεξαμενή καυσίμου. Οι διπλές δαγκάνες φρένων Nissin μπροστά και η εξάτμιση χαμηλά. Τα ανάποδα πιρούνια Showa μοιάζουν με του Trident. Το νέο Tiger 660 Sport θα προσφέρει ηλεκτρονικά βοηθήματα αναβάτη, όπως traction control, δύο τρόπους οδήγησης και ABS.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ως προς την ημερομηνία έναρξης, αλλά υποθέτουμε ότι είναι κοντά. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε!

Related Posts