Η Yamaha ανακοίνωσε τις επίσημες ομάδες Motocross 2018 – Video – Photo Gallery

Η Yamaha Motor Europe NV, είναι έτοιμη για μια νέα off-road σεζόν, και είναι περήφανη να παρουσιάζει τις επίσημες ομάδες και τους αναβάτες της, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, MX2 και WMX του 2018, καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2018 EMX250 και EMX125.

Ενισχύοντας τη στρατηγική της για το 2018, η Yamaha Motor Europe N.V. θα υποστηρίξει επίσημα δύο ομάδες και συνολικά πέντε αναβάτες στην κορυφαία κατηγορία, MXGP. Η Monster Energy Yamaha Factory Racing Team παραμένει αμετάβλητη για τρίτη συνεχή χρονιά, όπου ελπίζουν να επιτύχουν για ακόμη μια φορά με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MXGP του 2015, Romain Febvre και το με τον Πρωταθλητή του 2014 MXGP, Jeremy Van Horebeek.

Η επίσημη ομάδα MXGP της Wilvo Yamaha θα κάνει τη δεύτερη σεζόν της με τα YZ450Fs στην κορυφαία κατηγορία με μια ομάδα τριών ατόμων. Ο Arnaud Tonus και ο Shaun Simpson παραμένουν κάτω από την τέντα της ‘Wilvo’ και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της MX2, Jeremy Seewer.

Στην MX2, η ομάδα Kemea Yamaha Official MX2 έχει πλήρη ανασχηματισμό με την εισαγωγή τριών νέων αναβατών. Ο Βρετανός πρωταθλητής Motocross MX2, Ben Watson, μαζί με τον Ρώσο, Vsevolod Brylyakov και το νεαρό Βέλγο Jago Geerts θα είναι η ομάδα που θα οδηγήσει τα YZ250F.

Η Yamaha Motor Europe N.V. είναι υπερήφανη που υποστηρίζει τρεις ομάδες και αναβάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Γυναικών, με τις YZ250F.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross, η ASTES4-TESAR Yamaha Official EMX250 Team επιστρέφει με τον Ολλανδό, Roan van de Moosdijk, που παραμένει στην ομάδα για δεύτερη χρονιά, μαζί με τον Αμερικανό άσσο, Tristan Charboneau και τον Ιταλό Nicolas Lapucci.

Στην κατηγορία νέων, που είναι ανοιχτή μόνο σε αναβάτες ηλικίας κάτω των 17 ετών, η MJC Yamaha Official EMX125 Team κρατάει τον Γάλλο Thibault Benistant και τον Ολλανδό Rick Elzinga, που καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες τον νικητή του  YZ125 bLU CRU Cup του 2017, τον Εσθονό Jörgen-Matthias Talviku.

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts