Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2017 – H γιορτή των μοτοσυκλετιστών – Φωτογραφίες

Aυτό που έγινε το σαββατοκύριακο 30/9 – 1/10 στο Γκάζι σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες έζησαν από κοντά μια πραγματική γιορτή, αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν.

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό που πέτυχε ήταν να ζωντανέψει την ιστορία της μοτοσυκλέτας και να παρουσιάσει το μεγαλείο της στα έκπληκτα μάτια όλων όσων είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί.

Σε πλήρη παράταξη περισσότερα από 350 μοντέλα μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων που δεν παράγονται πια, ηλικίας από 30 έως ..100 ετών, μοτοσυκλέτες μοναδικές, περιζήτητες και λατρεμένες. Έβλεπες τον κόσμο να στέκεται ακίνητος μπροστά σε μαγικές δημιουργίες, κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία τα μάτια να δακρύζουν μπροστά σε αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές.

Παρέες 50ρηδων, πατέρες με παιδιά ενός έως ..25+ ετών, μοναχικοί μοτοσυκλετιστές, γυναίκες κάθε ηλικίας, όλες και όλοι αποσβολωμένοι μπροστά στην ιστορία της μοτοσυκλέτας και στη ζωή που έχουν συνδυάσει μαζί της. Ήταν πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να παρακολουθείς live μουσικές μπάντες Zazz, Rock, Blues και παράλληλα να παρατηρείς τις απίστευτες βελτιώσεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος σε μια μοτοσυκλέτα.

Ήταν παρόντες οι σημαντικότεροι Έλληνες custom builders για να μας αποδείξουν -και αποδεδειγμένα δείξουν- ότι είναι οι καλύτεροι! Παρούσες όμως ήταν και σύγχρονες μοτοσυκλέτες, μερικές μάλιστα εξ αυτών στην πρώτη τους παρουσίαση σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη! Και απανταχούν παρόν ήταν το κέφι, διάχυτο όσο ποτέ και πουθενά σε εκδήλωση, έκθεση ή φεστιβάλ μοτοσυκλέτας.

Οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας θα επιστρέψουν τέλη Σεπτεμβρίου του 2018 και θα είναι ακόμα πιο δυναμικές, ακόμα πιο ..αξέχαστες! Γιατί η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα είναι αυτή που ενώνει και που με το χρόνο δυναμώνει. Και μέχρι τότε, δείτε παρακάτω  φωτογραφίες που μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα που επικράτησε στην εκδήλωση!